Mīti un patiesība par zemes stihijas zīmēm – Vērsis, Jaunava, Mežāzis

zeme

Kā tad ir patiesībā?

 

VĒRSIS

1

Mīts: Vērsis tik vien atpūšas un ēd.

Dažiem cilvēkiem labpatīk domāt, ka Vērsis ir slinks un pārlieku sevi lutina. Realitātē šis uzskats atrodas ļoti tālu no patiesības. Jā, Vērsis mīl sevi palutināt, bet, lai to varētu darīt, viņš smagi strādā.

Patiesība: Vērsis novērtē dzīves labumus un tādēļ smagi strādā, lai varētu pienācīgi atpūsties.

Kad Vērsis nolemj sevi palutināt, viņš labi zina kā to darīt ar vērienu, viņam piemīt dziļa vēlme piedzīvot visu, kas dzīvei piedāvājams. Vienalga vai tā būtu izsmalcināta kulinārija, iespaidīgi ceļojumi vai ekskluzīvas greznumlietas.

Lasi arī: Uzzini, ar kādām īpašībām katra zodiaka zīme apbur citus 

JAUNAVA

2

Mīts: Jaunavas visus ienīst un vēlas visu laiku būt vienas pašas.

Dažkārt Jaunava izpelnās antisociālas un nīgras būtnes reputāciju, patiesībā Jaunavas ir jautrības pilnas un viņu sabiedrībā ir patīkami uzturēties. Tāpat, pateicoties asajam prātam, viņas ir spējīgas uzsākt vienas no visaizraujošākajām sarunām.

Patiesība: Dažkārt Jaunavām nepieciešams laiks, pirms viņas atkal spēj atvērties kādam cilvēkam.

Jaunavai vienkārši nepieciešams ilgāks laiks, lai pierastu pie jauniem cilvēkiem, neuzskati to par rupju izturēšanos, jo Jaunava vienkārši kautrējas. Tiklīdz viņa jutīsies komfortabli, tu redzēsi viņas patieso būtību un tad jautrība noteikti ir garantēta!

Lasi arī: Stereotipi par katru Zodiaka zīmi – kā ir patiesībā?

MEŽĀZIS

3

Mīts: Mežāzis ir garlaicīgs un viņam nepatīk jautrība.

Dažkārt Mežāža praktiskā puse un vēlme smagi strādāt tiek uztverta kā garlaicīga un neinteresanta nodarbe. Patiesībā Mežāži ir vieni no interesantākajiem cilvēkiem, kurus iespējams sastapt. Kļūt par viņu draugiem ir liela veiksme.

Patiesība: Mežāzis smagi strādā, lai rīt varētu plūkt darba saldos augļus.

Nav tā, ka Mežāzim ļoti patīk smagi strādāt, bet viņš saprot, ka bez pūliņiem nespēs dzīvē neko sasniegt. Viņš vienmēr domā ilgtermiņā un priecājas par iespēju smagi strādāt šodien, lai vēlāk spētu pienācīgi atalgot sevi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru