Moka nogurums un nespēks? Uzzini, kā visvieglāk un ātrāk atjaunot enerģijas rezerves

1) Izej saulē un svaigā gaisā

Centies uzturēties ārā katru dienu vismaz 20 minūtes. Saules gaisma un svaigs gaiss ir dabiski stimulanti, tāpēc, ja tev trūkst enerģijas, neliela pastaiga tevi ievērojami atsvaidzinās.

2) Klausies ātru, pacilājošu mūziku

Paklausies enerģisku, ātru mūziku, tas dabiski liks tavām asinīm riņķot straujāk.

3) Izkusties

Tā var būt tikai pastaiga apkārt rajonam, bet fiziskas aktivitātes ir ļoti svarīgas enerģijas līmeņa palielināšanai. Ja tev nav spēka, padari kaut ko vienkāršu, kas neprasa daudz piepūles. Tas uzreiz tevi atdzīvinās.

4) Sakārto savu apkārtni

Tev nav jāveic pilnīga ģenerāltīrīšana, bet paskaties apkārt, kur tavā mājā vai darba vietā ir nekārtība, un piekārto to. Uzturēšanās nekārtīgā vidē ļoti izsūc enerģiju, un sakārtojot savu apkārtni, arī tavs prāts kļūs skaidrāks, būs vieglāk domāt un enerģijas plūsma aktivizēsies. Pat ja nav spēka kārtot – saņemies un ķeries klāt!

5) Apēd kaut ko veselīgu

Apēd kādu vieglu un organisku ēdienu, kas satur vitamīnus un citas vērtīgas uzturvielas, piemēram, mellenes, spinātus, sarkanos piparus. Pat ja tev vairāk kārojas čipsus vai cepumus, dažu veselīgu ēdienu iekļaušana savā ēdienkartē dos tev daudz vairāk enerģijas.

Kad mums ir maz enerģijas, mēs parasti dodam priekšroku nekustīgai gulēšanai iekštelpās un kādam neveselīgam našķim, taču tas vēl vairāk palēnina mūsu enerģijas impulsus un samazina iespējas enerģiju veiksmīgi atjaunot.

Avots: spiritscienceandmetaphysics.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Laumix Dizelis</cite>

    Moka nogurums un apātija, iedzer “Moku” un viss būs kārtībā, nupat pārbaudīts praksē.

Pievienot komentāru