Nāksies izdabāt savai otrajai pusītei. Horoskopi no 8. līdz 10. februārim

Noskaidro, ko zvaigznes sola katrai zodiaka zīmei, šai nedēļas nogalei!

Uzzini, kas tevi sagaida šajā nedēļas nogalē! Iespējams, atgadīsies notikumi, kas tevi pamatīgi izsviedīs no savas komforta zonas.

Auns Attiecības nevar izveidot vienā dienā, un to nostiprināšanai ir vajadzīgs laiks un apņēmība. Iespējams, tavas domas aizklīst pie kāda cita, nevis pašreizējā partnera, tāpēc ir jāsaprot, kāds tam ir iemesls. Tev jāapzinās savas patiesās sajūtas un jārunā par tām.

Vērsis Ja meklē attiecību ideālu, esi brīdināts, ka realitātē tas nebūt tā nenotiek. Sākumā jūs viens otram ļoti nepatiksiet, bet pēc garīgas sarunas būsiet krietni satuvinājušies. Pēc salabšanas stāsts kļūs daudz interesantāks.

Dvīņi Šajā nedēļas nogalē sirdsāķītis ar kaut ko nebūs apmierināts. Mēģini viņam izdabāt! Iespējams, ka romantiskas vakariņas un jaukas sarunas situāciju uzlabos.

Vēzis Kādam trūkst tavas uzmanības, tāpēc mēģini viņam to sniegt. Ja esi brīvs, tad pavēro apkārtējos. Kādam tu esi pamatīgi iepaticies, tikai tu pats to vēl nespēj aptvert.

Lauva Ja neturēsi mēli aiz zobiem var pienākt brīdis, kad tiek pārkāptas visas robežas. Šajā nedēļas nogalē nešķērsojiet viens otra ceļu, citādi kopīga rītdiena var nemaz nepienākt

Jaunava Tu centies slēpt informāciju par kādu konkrētu notikumu, kas var ietekmēt attiecības ar mīļoto cilvēku. Noteikti nepieciešama saruna. Jums abiem jāsaprot, kāda ir situācija, lai izvairītos no bailēm vai attiecību saspringuma. Tas ir tikai neliels solītis pretī labākai izpratnei.

Svari Visas sarunas sastāv no vārdiem, bet ir atšķirība starp patiesumu un virspusējību. Tu atklāsi interesantas lietas par savu komunikāciju ar vistuvāko cilvēku. Ļauj sev paust to, ko tu patiesi domā, neizliecies. Iemācies runāt no sirds dziļumiem, tas palīdzes tev nonākt jaunās, brīnišķīgās teritorijās.

Skorpions Tev patīk sarunāties ar cilvēkiem, tomēr šodien kāda konkrēta saruna būs īpaši maģiska. Tā būs atslēga uz auglīgāku un intīmāku attiecību dibināšanu ar kādu cilvēku, kas tev ir patiesi tuvs.

Strēlnieks Šajā nedēļas nogalē brīvie Strēlnieki vēlēsies kārtīgi izpriecāties un izklaidēties. Tomēr būtu jāuzmanās ar alkohola lietošanu. Reibumā vari sastrādāt lielas muļķības.

Mežāzis Atpūties no darbiem un pievērsies mīlestībai. Ja esi attiecībās, tad šo nedēļas nogali pavadi ar sev vismīļākajiem, tomēr, ja esi brīvs, tad nevilcinies, bet gan uzraksti vai piezvani savai simpātijai!

Ūdensvīrs Ar savu šarmu un uzvedību panāksi vairāk, kā jebkad. Visi trumpji ir tavās rokās, tavs uzdevums ir spēlēt pēc noteikumiem, un būt apdomīgam! Ja esi attiecībās, tad ar partneri nododieties tuvības mirkļiem un jūsu attiecības plauks un zels!

Zivis Iespējami sarežģījumi sakarā ar to, cik abi esat bijuši aizņemti. Lai vai kā, mēģini partnerim neko nepārmest un neuzbrukt ar argumentiem. Mēģiniet visu izrunāt mierīgi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru