Nav īstais brīdis klusēšanai! Mīlestības horoskops no 15. līdz 17. februārim

 

Auns Šajā nedēļas nogalē ieteicams pievērsties savām, nevis partnera interesēm. Būsi nepiekāpīgs un neatlaidīgs, jo vēlēsies panākt savu, tomēr tam nebūs pozitīvu seku. Ja kaut ko mēģini ieskaidrot, tad dari to mierīgi!

Vērsis Agresivitātei nebūs vietas! Iespējams, ka attiecībās ir iestājusies rutīna un konfliktu skaits pamazām sāk pieaugt. Nobruņojies ar pacietību! Ja tevi kaut kas neapmierina, tad neklusē, bet gan runā!

Dvīņi Vairāki sīkumi ietekmēs tavu nedēļas nogali. Īpaši svarīgs var izrādīties mīļotā cilvēka atbalsts. Izrādi vēlmi pavadīt vairāk laika kopā!

Vēzis Ja neesi attiecībās, tad šajā nedēļas nogalē ieteicams doties ārpus mājas, satikties ar draugiem un izklaidēties. Iespējams, ka apmainīsies ar numuriem!

Lauva Ja esi brīvs, tad šajās dienās ir liela iespēja atjaunot kontaktu ar kādu, par kuru biji pavisam aizmirsis. Vari pat sākt domāt par kādu no bijušajām mīlestībām.

Jaunava Satraukums un bažas. Vai attiecībās viss ir kārtībā? Šoreiz problēmas būs jārisina ar steigu, ilgi nevilcinoties un nedomājot. Neklusē!

Svari Mazāk nodarbojies ar blakus lietām, vairāk pievērsies tam, kas patiešām ir svarīgs. Šajā nedēļas nogalē būs svarīgākas lietas par mīlestību, tāpēc pievērsies tām.

Skorpions Tu pats labi zini, kas tev ir jādara! Iespējams, ka attiecības šajā nedēļas nogalē nebūs prioritāte. Ir darbi, kuri jāpaveic vispirms, un tikai tad tu varēsi nodoties mīlai.

Strēlnieks Nekādā gadījumā darba pienākumus nevelc līdzi uz mājām. Domas par karjeru atstāj aiz guļamistabas durvīm! Neļauj tam ietekmēt tavu ģimenes dzīvi!

Mežāzis Atpūtieties un relaksējieties kopā! Šī ir ideāla nedēļas nogale, kad kopīgi apciemot draugus vai radus. Iespējams, ka daži izlems iepazīstināt otro pusīti ar saviem vecākiem.

Ūdensvīrs Neraizējies par sīkumiem! Šajā nedēļas nogalē tiem būs maza loma! Koncentrējies uz patiesi svarīgo – sevi! Drīksti būt mazliet egoistisks un savtīgs.

Zivis Pašaizliedzība ir laba ar mēru. Šoreiz citu intereses noliec malā, un domā par sevi! Ja attiecībās kādā jautājumā parasti tu uzņēmies iniciatīvu, tad tagad ļauj to uzņemties partnerim.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru