Nedēļas horoskops no 6. līdz 13. janvārim – Var parādīties arī jauni konkurenti

Uzzini, kas šonedēļ sagaidāms katram Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

Auns Lai kaut ko sasniegtu, nāksies izdarīt ko tādu, ko iepriekš nebūsi darījis. Sāc ar izkāpšanu no savas komforta zonas. Ne tikai tu pats, bet arī apkārtējie būs pārsteigti. Var parādīties arī jauni konkurenti, kuri tevi motivēs vēl vairāk.

Vērsis Vēršiem veiksmīga nedēļa. Viss, ko būsi ieplānojis, izdosies, tikai vajadzēs noticēt saviem spēkiem! Šonedēļ vari uzņemties uz pleciem vairāk darbu, nekā parasti – būs gaidāmi pozitīvi rezultāti! Labs laiks, kad nospraust mērķus un tiekties to virzienā! Tev vis izdosies

Dvīņi Tas, ko darīsi, šonedēļ nāks atpakaļ dubultā, tāpēc pārliecinies, ka tas ir kaut kas pozitīvs. Tevi var pārņemt slinkums, tomēr šoreiz tam nebūs pārāk negatīvu seku. Dari to, kas tevi dara patiesi laimīgu!

Vēzis Šonedēļ atpūties un uzlādējies – sen to tu biji pelnījis! Tomēr vajadzētu izvairīties no čīkstēšanas apkārtējiem. Atceries – katram ir savas problēmas, teju neviens nevēlas klausīties, cik citiem grūti iet. Visu negatīvo pie malas!

Lauva Steidz izdarīt to, kas vēl nav izdarīts! Lauvām darbīga un ražīga nedēļa. Piemērots laiks, kad atdot visus parādus, sakārtot mājokli un ieviest kārtību dzīvē! Tāpat arī labs laiks, lai mainītu savu ārējo izskatu.

Jaunava Veiksme uzspīdēs karjeras sfērā, ņem visas iespējas, kuras tev tiek dotas, un nepalaid nevienu garām! Tev izdosies viss, ko darīsi, tāpēc nepadodies, bet gan darbojies līdz spēku izsīkumam!

Būs smagi jānopūlas, lai panāktu savu, taču, ar lielu gribasspēku un tuvāko cilvēku atbalstu, tu to paveiksi! Šī nedēļa atspoguļos cīņu ar savu iekšējo “es”. Visas pretrunas un negācijas nāks uz āru – centies sevi savest kārtībā un salikt domas pa plauktiņiem! Laiks atrisināt savus iekšējos konfliktus!

Svari Visai raiba nedēļa. Katra diena būs pilnīgi citādāka, vienu dienu jutīsies noguris, bet jau citu – enerģijas pilns! Tavs uzdevums būs rast balansu un kārtīgi izvērtēt, kā, pēc iespējas produktīvāk un patīkamām, aizpildīt brīvo laiku.

 Skorpions Negatīvām domām, emocijām un darbībām šonedēļ vietas nebūs! Palaid vaļā visas ļaunās emocijas un nodomus vaļā, un atvēli vietu kaut kam skaistam un pozitīvam! Šonedēļ ieteicams paveikt to, ko esi plānojis!

Strēlnieks Iespējams, ka ikdienas steigā par dažiem mīļajiem būsi pavisam aizmirsis! Vēl nekas nav zaudēts! Pavadi ar saviem draugiem pēc iespējas vairāk laika tā, lai visi saņemtu no tevis pietiekami daudz uzmanības.

Mežāzis Spēsi rast balansu starp loģisko domāšanu un sajūtām, kā arī darba sfērā spēsi produktīvi nodoties tām lietām, kuras tev jādara. Galvenais šīs nedēļas mērķis būs saplānot savu laiku un virzīties pēc kaut kāda plāna. Palīdzēt var savu mērķu pierakstīšana un turēšana redzamā vietā – tas kalpos tev par atgādinājumu.

Ūdensvīrs Kaut arī jutīsi, ka ar visu nespēj tikt galā, taču tev noveiksies! Protams, tu nevari dzīvot ar apziņu, ka viss nokārtosies pats no sevis, taču šonedēļ tev uzspīdēs negaidīta veiksme. Lai vai kā, ieteicams nepaļauties uz citiem un neko no viņiem negaidīt, bet gan būt patstāvīgam un neatkarīgam.

Zivis Ja kaut ko vēlēsies, to arī dabūsi, tikai jāatceras būt neatlaidīgam, taču ne uzbāzīgam. Tu spēsi atrast pareizo un visvēlamāko pieeju, lai no tā gūtu kādu labumu. Esi viltīgs un uzmanīgs! Šonedēļ detaļas daudz ko spēs izmainīt, tāpēc turi acis un ausis vaļā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru