Mīlestības horoskops ziemai – aiz loga būs auksti, bet gultā – ļoti karsti

Uzzini, kā zvaigznes nostājušās – par labu vai par sliktu tev?

Mīlestības prognoze decembrim, janvārim un februārim. Kurām Zodiaka zīmēm šis būs veiksmīgs periods jaunu attiecību veidošanai, bet kurām labāk koncentrēties uz karjeru?

AUNS

Ja šajā ziemā jau esi atradis partneri, tad ir garantēts, ka jūs šo ziemu pavadīsiet pasakaini skaisti – gan fiziski, gan emocionāli! Tu jutīsies īpaši motivēts, lai iepazītu arī partnera tumšo pusi, tāpat arī veiksmīgi tiksi galā ar iekšējām bailēm, kuras tevī ir palikušas no iepriekšējām attiecībām.

Iespējams kāds lielāks strīds janvāra sākumā, kur jums kādā jautājumā krasi atšķirsies viedokļi – padomā, cik liela nozīme šai tēmai ir jūsu attiecībās, lai par to strīdētos.

Ja esi brīvs, tad Janvāra beigas sola interesantus pavērsienus mīlestībā. Pievērs uzmanību tavai attīstībai attiecībās un tam, vai tevi tās padara par labāku cilvēku!

VĒRSIS

Šis ir tas laiks, kad kopā ar partneri varat uzsākt kopdzīvi, vai vismaz reāli par to sākt domāt. Citi Vērši izlems, ka šis ir piemērots laiks bērniņa ieņemšanai.

Lai vai kā, niecīgi strīdi jūsu attiecības nekādā veidā neiedragās, taču būtu jābūt piesardzīgiem, kad diskusija ir par pagātnē pieļautajām kļūdām. Iespējams, ka skatīšanās atpakaļ, nevis uz priekšu, nenesīs nekādu labumu, jo īpaši, ja atskatīsieties uz nepatīkamām atmiņām.

Daži Vērši ziemas aukstos mēnešus var izvēlēties pavadīt ar citu partneri un izšķirties ar esošo. Jāatceras, ka iemeslam ir jābūt pietiekami lielam, lai Vērsis izlemtu uzsākt citas attiecības.

DVĪŅI

Iespējams, ka jūsu mīlas dzīve līdz šim ir bijusi mazliet sarežģīta, taču tagad viss solās uzlaboties tā, ka turpmākais ziemas periods jums būs patiesi skaists, vai vismaz bez tik biežiem un regulāriem strīdiem kā iepriekš.

Veltiet šo laiku, lai sapņotu un kopīgi kaltu nākotnes plānus – tas jūsu attiecības šajā periodā uzlabos un piešķirs tām devu nopietnības un atbildības, samazinot šķiršanās risku.

Brīvajiem Dvīņiem būtu jāatceras – tev nevajag uzskatīt katru cilvēku, ar kuru tev ir kaut kas kopīgs, par savu potenciālo partneri. Uzticies tikai tuvākajiem un neatkāj visus savus trumpjus uzreiz!

VĒZIS

Iespējams, ka šajā periodā daudzi Vēži saskarsies ar partneru greizsirdību, un ne velti – padomā, vai pēdējā laikā savai otrajai pusītei esi veltījis pietiekami daudz uzmanības!

Šis nav piemērots laiks, lai uzsāktu kopdzīvi, domātu par bērnu ieņemšanu vai pārvāktos – sapņot nav aizliegts, taču tam pašlaik arī būtu jāpaliek tikai par ilūziju. Lai vai kā, šis ir ļoti piemērots laiks pārdomām, iespējams, ka tev par labu nāktu, ja tu pievērstos citām nozarēm, piemēram, karjerai, vai vairāk laika pavadītu kopā ar draugiem.

Brīvajiem Vēžiem šis ziemas periods nesola jaunu mūža mīlestību, bet gan attiecības, kas vairāk līdzināsies draudzībai.

LAUVA

Šis Lauvām solās būt par ļoti burvīgu laiku, par spīti laika apstākļiem un citām lietām! Mīlestībā jūtas būs kvēlas un izteiktas! Harmonija tavās attiecībās atgriezīsies, ja rudens periodā tā bija zudusi. Ja plāno par ģimenes pieaugumu, pārvākšanos vai precēšanos, tad ziemas mēneši ir ļoti piemēroti, lai īstenotu šīs ieceres.

Brīvie Lauvas var veltīt šos mēnešus, lai iepazītos un attīstītu sevi dažādās nozarēs, tādā veidā iepazīstoties ar veiksmīgiem cilvēkiem, tāpat iespējams kāds kvēls mīlas stāsts, kas var uzplaukt šajā periodā.

JAUNAVA 

Iespējams, ka šis periods jums ir bijis salīdzinoši grūts, taču veiksme atgriezīsies! Šis ir piemērots laiks, lai ar mīļoto partneri dotos kādā ceļojumā vai uzsāktu kopdzīvi. Tiesa, iespējamas naudas problēmas, kas jūsu attiecības padarīs mazliet sarežģītākas, tomēr, ja būsiet pietiekami stipri, tad tiksiet tam pāri.

Brīvajām Jaunavām šis nesolās būt par diženas un jaunas mīlestības laiku, taču iespējami daži randiņi un afēras.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru