Nepareizi un aplami pieņēmumi par zodiaka zīmēm – kā ir patiesībā?

Bieži vien rodas mums rodas nepareizi spriedumi ne tikai par cilvēkiem, bet par dažādām lietām un notikumiem. Zodiaka zīmes un astroloģija nav izņēmums. Pat šķietami ļauns un nepatīkams cilvēks var izrādīties mīlestības un dāsnuma pilns – nepieciešams tikai viņu ieraudzīt pareizajā vietā un laikā.

Ja runā par zodiaka zīmēm, tad par katru ir vismaz viens nepareizs pieņēmums. Piemēram, visi uzskata, ka Skorpions ir viens rupjš un nejauks cilvēks, no kura ir jābīstas. Melots gan nav, tomēr uzskatīt viņu par tādu visu laiku gan ir muļķīgi. Patiesībā Skorpioni ir ļoti strādīgi un mērķtiecīgi cilvēki, kuriem rūp savu tuvāko un mīļāko cilvēku intereses, kuri nekad neko viņiem nežēlos.

Tāpat arī daudzi uzskata, ka Auns sastāv no dusmām vien. Kāda ir patiesība? Ja tu pret aunu izturēsies ar cieņu, tad to pašu arī saņemsi pretī, un tu tā arī neieraudzīsi Auna dusmas. Turpretim, ja ņirgāsies un zobosies par Aunu, vienmēr mēģināsi izlikties labāks vai melosi viņam, tad zini, ka tu esi nonācis Auna melnajā sarakstā.

Šie ir tikai daži pieņēmumi par zodiaka zīmēm, kuri ir aplami. Lūk, iespējams izlasīt vairāk:

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru