Nevar nepiekrist šiem faktiem par zodiaka zīmēm – kur nu precīzāk!

Uzzini, kādas rakstura iezīmes piemīt tev un citiem, atbilstoši horoskopam!

Auns

Agri attīstās, viņš visu vēlas darīt pats, tāpēc nereti saviem vienaudžiem spēj dot vislabākos padomus,jo daudzas lietas uzsāk pirmais.  Viņš necieš, kad kāds runā aplinkus vai caur puķītēm. Ja kaut ko no viņa gribi – esi tiešs!

Vērsis

Viņš ir tiešs un skarbs, dažreiz ar savu sakāmo mēdz tā aizrauties, ka nezina kad apstāties. Ja Vērsis ar varu tiks spiests kaut ko darīt, iznākums būs pilnīgi pretējs!

Dvīņi

Viņiem nav laika, lai sēdētu un čīkstētu, ir citas lietas, kas būtu jādara. Viņi ir kā traki uz jaunu lietu izmēģināšanu, nepatīk rutīna un vientulība.

Vēzis

Lielos informācijas daudzumos spēj atrast pašu noderīgāko, ātri apgūst jaunas lietas, ja vien tam velta pietiekami daudz uzmanības. Viņam patīk romantiskas, sentimentālas, reizēm pat vecmodīgas un neparastas lietas.

Lauva

Ja vēlies sasniegt laimi, ierobežo savu egoismu! Lauvai patīk intelektuālas sarunas un diskusijas par dzīves jēgu un tamlīdzīgām tēmām. Viņš ir gatavs dabūt visu, ko vēlas. Ja tavā dzīvē parādās Lauva, esi gatavs pārmaiņām!

Jaunava

Jaunava pamana un atceras detaļas. Nespēlējiet spēlītes ar viņiem! Viņi zina visu! Daudzi nespēj izprast Jaunavas, jo viņiem ir visai netradicionāla domāšana.

Svari

Viņa moto – gudrākais piekāpjas! Viņiem ir vajadzīgi cilvēki, kurus iekarot ar šarmu, maigumu, jo tieši šīs ir vienas no viņu labākajām iezīmēm.

Skorpions

Ir ļoti vienaldzīgs pret sīkumiem, kas mēdz uztraukt citus, bet ir arī tādi sīkumi, kurus viņš var uztvert pārāk nopietni. Viņš ir ārkārtīgi spītīgs, principiāls, viņu neviens nepārliecinās par pretējo, ja viņš būs paspējis pieņemt kādu lēmumu. Skorpions komandē tikai tos, kam nav mugurkaula.Ar līdzīga rakstura cilvēkiem ir piesardzīgāki, taču ar manipulēšanu arī daudz spēj paveikt

Strēlnieks

Viņš grib radīt iespaidu uz ilgu laiku, vēlams, lai tas būtu ieguldījums cilvēces labā. Viņš cenšas atstāt aiz sevis kaut ko paliekošu. Kad liekas, ka Strēlnieks ir parādījis sevi no visiem aspektiem, viņš patiesībā vēl nav parādījis pat pusi. Nav kā atvērta grāmata.

Mežāzis

Viņa lielākā problēma ir tāda, ka viņš sevi pārāk ātri sāk uzskatīt par pieaugušu, tāpēc nespēj pilnībā ļauties jaunības izklaidēm. Sākumā liekas kautrīgs, taču, kad viņš kāda klātbūtnē jūtas droši, esi gatavs iepazīt viņa jautro un nerātno pusi

Ūdensvīrs 

Viņš ir liels individuālists, bet tas nenozīmē, ka viņam trūkst draugu, tieši otrādāk, viņa paziņu loks ir visai plašs. Ūdensvīri ir ziņkārīgi, viņus vilina viss jaunais, kamēr neapnīk un nav izzināta visa būtība. Viņi ir dzīves vērotāji.

Zivis

Viena lietas, kas nepavisam nav raksturīga Zivīm – vienaldzība pret mīļoto. Zivis parasti paļaujas uz intuīciju, nevis loģisko domāšanu, jo šī dotība viņiem ir īpaši izteikta.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru