Noskaidro caur šo rakstu kāda patiesībā ir tava uzvedība un raksturs

1.,13. Radošais

Tev ir radošs un iztēles bagāts prāts, kas dažkārt minūtes laikā spēj apceļot pusi pasaules. Ne vienmēr tev ir pietiekoši daudz laika, lai realizētu savas idejas un tev tas šķiet ārkārtīgi kaitinoši. Dažkārt tiek bloķēts tavs radošums, arī tas ir visai kaitinoši. Iegaumē, ka radošums ir brīnišķīga dāvana!

2. Atklātais

Tu esi pārliecināts, ka visai bieži cilvēki var vienkārši atpazīt tavas emocijas. Komunikācija un dalīšanās tev padodas visai dabiski.

3., 11. Piesardzīgais

Tu neatver savu sirdi katram, ar ko esi iepazinies. Tev ir neliela un cieša draugu grupa un tu zini, ka šiem cilvēkiem vari patiesi uzticēties.

4., 18. Komunikablais

Laiku pa laikam tu neiebilsti atrasties diskusiju centrā. Tev dabiski padodas iedraudzēšanās ar cilvēkiem, kā arī draugu iepazīstināšana citam ar citu. Tev ir daudz paziņu!

5., 12., 15. Godīgais

Vienkārši sakot: Godīgums ir tas, ko tu vērtē augstāk par visu. Tu vienmēr esi godīgs pret citiem, it īpaši pret cilvēkiem, kuri tev rūp. Tu piesaisti tik pat godīgus cilvēkus visās jomās.

6., 10. Piekrītošais

Kas attiecas uz plānu maiņu, tu spēj būt ļoti elastīgs un dažkārt tev padodas šādā veidā iepriecināt cilvēkus. Tu tiec uzslavēts par savu bezrūpību un mierīgumu, salīdzinājumā ar stūrgalvīgajiem vienaudžiem.

7., 17. Dramatiskais

Atzīsti to: Tev patīk būt nedaudz dramatiskam. Iespējams, ka tu to nezini, bet tev patīk veidot drāmu savā dzīvē, pat, ja tā ir mazmazītiņa. Neuztraucies – visiem laiku palaikam nepieciešams nedaudz drāmas.

8., 16. Rūpīgais

Tu vienmēr pārliecinies, ka tavu draugu grupai klājas labi. Tu esi rūpīgs un vērīgs attiecībās ar tiem, kuri tev patiesi nozīmē daudz un tu velti visas pūles, lai viņiem to parādītu.

9., 14. Intravertais

Sociālā vidē tu esi intraverts. Satiekot nepazīstamus cilvēkus tu esi kautrīgs un atturīgs. Tomēr, atrodoties draugu lokā, tu ļauj paspīdēt savai patiesajai būtībai.

Avots:

zeltene

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru