Noskaidro, ko par tavu raksturu vēsta tava piere!

Apaļa piere

3

Cilvēkiem ar šāda veida pieri piemīt izteikta interese par finanšu jomu, tādēļ viņi vienmēr strādā nopietni un čakli. Sievietēm tā ir zīme, ka viņa ir neatkarīga un turas pie uzskata, ka arī viņa ir spējīga apgādāt ģimeni, vajadzības gadījumā, arī vīrieti.

M veida piere

4

Cilvēkus, kuriem ir šāda veida piere interesē māksla, viņiem piemīt radošs un jūtīgs prāts. Viņiem vienmēr izdodas iespējas un savu karjeru atrast attālināti. Parasti panākumus šie cilvēki gūst pēc centieniem un pūliņiem.

Piere ar asu izvirzījumu tās vidū

5

Šāds matu līnijas veids biežāk sastopams sieviešu vidū. Cilvēki ar šādu matu līniju ir jutīgi un uzņēmīgi pret slimībām. Ja vīrietim ir šāda matu līnija, tad viņš ir ļoti sievišķīgs.

Lasi arī: Lūk, ko par tevi vēsta tava seja- kā pareģot nākotni pēc šīs sejas lasīšanas metodes?

Uz priekšu izvirzīta piere

6

Šāda veida piere ir lieliski saredzama cilvēkam stāvot sānis, cilvēki, kuriem tāda ir tiek uzskatīti par inteliģentiem un daiļrunīgiem. Viņu iejūtīgās atbildes nekad neizraisa strīdus, pat tad, ja tiek diskutēts ar kādu, kurš ir pretējās domās. Šiem cilvēkiem visas dzīves laikā veicas finanšu jomā.

Augsta piere

7

Skatoties uz cilvēku no sāniem, šī piere ir ieslīpa. Cilvēki, kuriem ir šāda piere ir patiesi piedzīvojumu meklētāji. Viņus nesatrauc sekas pēc tam, kad viņi ir nolēmuši, kā rīkoties jūtu uzplūdā.

Zema piere

8

Piere izskatās zema, jo matu līnija ir taisna un atrodas salīdzinoši zemu. Lai arī cilvēki, kuriem ir šāda piere izskatās barbariski, patiesībā viņiem piemīt labas analītiskās prasmes. Tāpat, viņi ir atsaucīgi un ar viņiem ir viegli satikt.

Avots: chinahallway.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Jā, sievišķīga piere, kā tad</cite>

    Hujņa, ņihuja bļaģ nestrādā, kas pa pasistiem cilvēkiem šo raksta?

    • <cite class="fn">Nē, vīrišķā piere</cite>

      Tur ir norādīts avots. Šis raksts ir vienkārši iztulkots. Tur arī komentē.

Pievienot komentāru