Pasaki, kāds ir tavs mīļākais zieds un uzzini, ko tas par tevi liecina

Roze

Rožu mīļotājiem patīk ceļojumi un piedzīvojumi. Viņus vilina dažādas kultūras un to autentiskās īpatnības. Tu uzplauksti katru sezonu, nekad neizejot no modes. Tu esi katras ballītes dzirksts.

Peonija

Tavā skapī valda sievišķība! Visticamāk, ka tev bijušas vai gaidāmas skaistas un krāšņas kāzas, kurās neizpaliks puķu virtenes un dekorācijas. Ņemot vērā, ka peonijas tiek importētas no visām pasaules malām, tu jutīsies komfortabli jebkurā valstī.

Magnolija

Magnolija katru gadu uzzied maijā un tas ir viens no visātrāk ziedošajiem augiem. Tu esi reta, gracioza un nāc no spēcīgas ģimenes.

Ceriņi

Tev patīk antīkas lietas un lielākoties tava garderobe sastāv no romantiskiem ietērpiem. Tevi nebaida ziemeļu vējš un aukstums. Gluži kā ceriņš, tu vienmēr stāvi taisnu muguru, jo tas ir labākais veids, kā izcelties.

Hortenzija

Tavs garastāvoklis mainās gluži tāpat kā katru gadalaiku mainās hortenzijas ziedu krāsa. Tu esi delikāta un strīdīga savā sociālajā lokā un darba vidē. Pēc darba tu labprāt iemalko vienu vai divus kokteiļus.

Neļķe

Tu esi smalka un vērīga, tev patīk filozofija un jaunu valodu apguve. Neļķes pazīstamas jau kopš seno grieķu un romiešu laikiem. Kolumbijas un Itālijas lauku reģioni ir galvenie neļķu eksportētāji, tādēļ šīs zemes ir lieliski piemērotas apceļošanai.

Orhideja

Ļoti iespējams, ka tavi iemīļotākie apģērbi izgatavoti no mežģīnēm vai leoparda plankumiem līdzīga auduma. Tevi vilina eksotiskas valstis, tādas kā Jaunzēlande un Taizeme. Tu esi izsmalcināta un mistiska, ikvienam taču patīk noslēpumainība, vai ne?

Gladiola

Ja šī ir tava mīļākā puķe, tad tu esi jauka un krāsaina kā krāšņā gladiola. tev patīk piedzīvojumi un tu tajos labprāt regulāri dodies.

Tulpe

Tavas drēbes, mīļākie ēdieni un dzīves pieredze ir tik pat krāsaina un variācijām bagāta kā tulpju ziedu krāsas. Tu esi kolorīta sabiedrības dāma, gluži kā hameleons ar nezināmu izcelsmi. Lai arī lielākā daļa cilvēku domā, ka tulpju dzimtene ir Holande, patiesībā tā ir Turcija.

Lilija

Ļoti iespējams, ka esi apveltīta ar garām un skaitām kājām vai arī tavā skapī ir iespaidīga apavu kolekcija. Tu esi apskaužami neatkarīga – nav brīnums, jo lilijas ir vienas no augiem, kuras apputeksnējas pašas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru