Patiesība ir atklāta – lielais noslēpums par cigaretēm, ko ražotāji vienmēr slēpuši

Bieži vien vienā pašā cigarete ir vairāk nekā 600 sastāvdaļu un 4000 ķimikāliju. Bez darvas un nikotīna cigaretes satur arī formaldehīdu, amoniju, DDT, arsēnu, butānu, acetonu un pat kadmiju.

Katru gadu smēķēšanas izraisītā nāvē mirst 10 miljoni cilvēku, bet tas pat nav pārsteidzoši, kad apzināmies, kādas ķimikālijas atrodas cigaretēs.

Bet ir arī labas ziņas! Cilvēka ķermenis ir izturīgs. Tas nav atgūties no teju jebkā. Pat ja tu esi smēķējis desmitiem gadu, tavs ķermenis sāks atjaunoties tajā pašā dienā, kad pārtrauksi. Dziedēšanās sākas uzreiz, minūšu laikā pēc pēdējās cigaretes.

Kad tu noliec savu pēdējo cigareti, asinsspiediens un sirdsdarbība normalizējas gandrīz uzreiz. Dienu vēlāk asinīs vairs nav pēdu no oglekļa monoksīda. Iekaisums sāk mazināties un uzlabojas ķermeņa skābekļa apgāde. Gadu laikā ķermenis būs sevi tiktāl atjaunojis, it kā tu vispār nekad nebūtu smēķējis.

Tāpēc, lieliskākais, ko tu vari izdarīt savā labā: pārtraukt smēķēt nekavējoties. Izdari to un būsi ceļā uz labāku veselību jau nākamajā mirklī!

Avots: simpleorganiclife.org

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru