Pēdas forma – uzzini, ko tā pasaka par tavu personību.

ROMIEŠU PĒDA.

feet_say_about_you1

Izplatītākais pēdas formas tips. Cilvēki ar šādu pēdu formu ir atklājēji, tie mīl doties pasaulē un iepazīt, izbaudīt vēl nezināmo (tas īpaši attiecas uz kultūrām un sabiedrībām). Bieži vien ir arī veiksmīgi biznesa cilvēki un runas vīri (oratori).

 

GRIEĶU PĒDA.

feet_say_about_you2

Grieķu pēdas īpatnība ir otrā pirkstiņa garums, kad tas ir ievērojami lielāks par īkšķi. Vairumā gadījumu grieķu pēdas īpašnieki mīl aktīvas un radošas nodarbes. Šie cilvēki ir ārkārtīgi entuziastiski par visu, ko dara un uzsāk. Bet katrai medaļai ir sava tumšā puse: šie cilvēki mēdz dzīvot pārlieku lielā uztraukumā, ko paši sev rada.

KVADRĀTA FORMAS PĒDA.

feet_say_about_you3

Kvadrāta formas pēdu mēdz saukt arī par zemnieka pēdu. Cilvēki ar šādu pēda formu mēdz būt apdomīgi, katru savu lēmumu atkal un atkal pārdomājot, izvērtējot ieguvumus un zaudējumus (septiņas reizes nomērīs un tikai astotajā griezīs). Tieši šī iemesla dēļ viņi ir uzticami un arī praktiski.

 IZSTIEPTA PĒDA

feet_say_about_you4

Cilvēki ar šādu pēdas formu mēdz būt noslēgti, intraverti. Tādi, kas mīl privātumu. Šie cilvēki mēdz šķist noslēpumaini, kas var būt gan labi, gan slikti. Negatīvais: ar visu savu privātumu šie cilvēki mēdz pārlieku apslāpēt savas emocijas, kas spēj negatīvi ietekmēt viņu pašu psihi un labsajūtu. Turklāt viņi mēdz piedzīvot krasas garastāvokļa svārstības.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru