Pēc šī raksta izlasīšanas tu vairs nekad neizmetīsi šīs paciņas!

1200x600

Iespējams, ka tu nemaz nezināji, cik noderīgas tās ir…

Šajā rakstā uzzini 6 veidus, kā tās noderīgi izmantot.

Parasti mēs atveram apavu kasti un izmetam tos. Bet, lūk, ko tu vari ar tām paveikt.

1.TĀS ĻAUJ SKUVEKĻIEM ILGĀK SAGLABĀTIES IZMANTOJAMIEM!

Tā vietā, lai tu novietotu savu skuvekli kaut kur uz izlietnes vai trauciņā, ievieto to noslēgtā plastmasas trauciņā kopā ar silica paciņām. Tādējādi skuveklis ilgāk saglabāsies izmantojams un ass.

2.TĀS VAR IZGLĀBT IZMIRKUŠU TELEFONU!

Tas, protams, ir ļoti neveiksmīgi – iemest telefonu peļķē vai pat tualetes podā. Bet reizēm situāciju iespējams izglābt! Un šajā brīdī šīs maģiskās paciņas nāk palīgā! Aizmirsti par rīsiem! Piepildi burciņu ar šīm silica paciņām un atstāj telefonu tajās.

3.TURI TĀS SAVĀ SPORTA SOMĀ!

Tā kā silica paciņu mērķis ir saglabāt apavus sausus, kamēr tie nonāk pie mums, tas pats strādā arī tad, kad vienkārši vēlamies saglabāt savas mantas sausas. Sporta somas pašas par sevi ir izcila vieta, kurā augt baktērijām – nepatīkamām, slikti smaržojošām baktērijām. Neļauj tām tur augt un saglabā labāku veselību (un, protams, arī smaržojošu somu).

4.TĀS VAR PASARGĀT VECAS FOTOGRĀFIJAS NO IZMIRKŠANAS, KAM SEKO IZBALĒŠANA.

Fotogrāfijas ir viens no labākajiem veidiem, kādos saglabāt atmiņas. Bet ir nepatīkami apzināties, ka šīs atmiņas izbāl gluži vienkārša mitruma dēļ. Neļauj šīm atmiņām izbalēt! Novieto silica paciņas starp fotogrāfijām, albumā vai kastītē.

5.NOVĒRS LOGU AIZSVĪŠANU!

Šis faktors ir īpaši svarīgs, ja tu brauc mašīnā. Neapdraudi sevi uz ceļa – novieto silica paciņas pie priekšējā stikla un brauc droši!

6.NOVĒRS APĢĒRBA SASMAKŠANU!

Ja tavā dzīvesvietā ir palielināts gaisa mitrums, drēbju sasmakšana var sagādāt nevajadzīgas problēmas. Novieto silica paciņas starp apģērbu un saglabā to ilgāk smaržīgu un tīru.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Daiga Kļaviņa</cite>

    Vai tiešām ir vēl cilvēki, kas tic šim murgam un nezin, ka silica gel ir ļļļoti indīga viela, kas var izraisīt dažādas veselības problēmas, t.sk. onkoloģiskās. Starp citu, tas ir rakstīts arī uz mazajām paciņām, ko atrodat apavu kastēs – silica gel – nelietot- tā ir inde. Diemžēl mūsdienu merkantilajā pasaulē šo vielu (indi) izmanto kā absorbentu ne tikai somās un apavu kastēs, bet arī – …… sieviešu higiēniskajās paketēs un bērnu autiņbiksītēs!!! Un tad kāds brīnās par sieviešu slimību statistiku… Skumji…

Pievienot komentāru