Personības tests: noskaidro, ko par tevi vēsta tavi gredzeni uz konkrētajiem pirkstiem

gredzeni

Aplūko savus pirkstus, uz kura no tiem ir gredzens?

Tests ir pildāms arī tiem, kas gredzenus nenēsā vispār. Noskaidro, ko tas, uz kura pirksta nēsā gredzenu, vēsta par tavu personību!

Īkšķis – Tu izbaudi slavas gaismu, parasti seko līdzi pasaulē notiekošajam, tu esi sabiedrisks, jautrs un dinamisks. Vienmēr gatavs izmēģināt kaut ko jaunu!

Rādītājpirksts – Tu esi pašpārliecināts, atbildīgs un ar līdera dotībām apveltīts. Tev patīk vadīt, nevis tikt vadītam. Citiem varētu šķist, ka esi skarbs un nejauks, taču patiesībā tu spēj būt arī maigs un mīlošs.

Vidējais pirksts – Tie, kas nēsā gredzenu uz šī pirksta, parasti atsakās pieaugt un pēc dabas ir visai stūrgalvīgi un ietiepīgi. Lai vai kā, viņi ir ļoti mīloši pret saviem draugiem un ģimeni.

Zeltnesis – Tu esi jūtīgs un romantisks. Tu ceri atrast (vai jau esi atradis) mīlestību, kas ilgs mūžīgi.

Mazais pirkstiņš – Maigs un vienkāršs. Tu pievērs uzmanību detaļām, kā arī – baidies kļūdīties. Parasti tie, kuri nēsā gredzenu uz mazā pirkstiņa, ir darbaholiķi.

Uz vairākiem pirkstiem – Ja tu regulāri nēsā gredzenus uz vismaz 4 pirkstiem, tas liecina par uzmanības trūkumu un to, ka tu vienmēr esi savas vienīgās mīlestības meklējumos. Ātri pierodi pie labumiem.

Nenēsā gredzenus vispār – Tas liecina par to, ka vēlies vienkāršu dzīvi. Sirsnīgs, uzticības cienīgs, mierīgs, čakls, ar vēlmi uzzināt ko jaunu. Tu centies izvairīties no strīdiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru