Personības tests: izvēlies vienu sveci un uzzini, ko tā par tevi atklāj!

svece

Izvēlies vienu no šīm svecēm, kuras krāsa un forma tevi piesaista visvairāk!

Kāda ir katras sveces krāsas nozīmē? Kādas krāsas sveci būtu ieteicams aizdegt gadījumā, ja trūkst enerģijas, nav garastāvokļa vai vienkārši ir vēlme relaksēties?

1. Melnā svece

Daudzi domā, ka melnā ir ļaunumu iemiesojošā krāsa. Patiesībā melnas sveces spēj piesaukt aizgājušo cilvēku spēku, nevis to ļaunās tendences. Melnā ir lieliska krāsa, kuru izmantot nepieciešamības gadījumā.

2. Violetā svece

Violetā krāsa papildinās enerģiju un paaugstinās vibrācijas. Ja jūti, ka tava aura noplok vai jūties par sevi nepārliecināts, violeta svece palīdzes atgūt enerģiju un piepildīt tavu personīgo telpu ar adekvātu enerģiju.

3. Baltā svece

Baltas sveces atstaro Mēness enerģiju un palīdz ķermenim vibrēt iespējami augstākajā frekvencē. Tā sniedz augstāko šķīstības un mērķa sajūtu. Šī krāsa ir izcili piemērota meditācijai un sevis atspoguļošanai.

4. Zilā svece

Zilā krāsa liecina par spēcīgām fiziskajām spējām. Tā paaugstina tavas personiskās telpas vibrācijas un palīdz stabilizēt garastāvokli. Ja tu esi cietis, zila svece spēj radīt dziedējošu atmosfēru, kurā atgūties.

5. Zaļā svece

Zaļā krāsa visvairāk tiek saistīta ar sirds čakru. Tieši zaļā, nevis rozā vai sarkanā krāsa. Tā ir zemes krāsa, kas saistīta ar sirdi un dabu. Tā ir ideāla krāsa, kuru ienest, ja jūties atrauts no zemes vai dzīves vispārināta nozīmē.

6. Dzeltenā svece

Dzeltenā svece tiek saistīta ar komunikāciju, dvēselisku mieru un domāšanu. Tā rada smadzenēm labvēlīgu enerģiju. Dzeltenā krāsa ir lieliski piemērota, ja vēlies kaut ko ātri iemācīties vai bagātināt savas zināšanas.

7. Sarkanā svece

Sarkanā ir lieliska krāsa, kas jāizmanto, ja dzīvē nepieciešama kaisle, degsme un iedrošinājums. Tā ir ideāli piemērota pārmaiņu laikam. Tā ir dzīves atslēga, kas iedvesmo dzīvot un mīlēt citus cilvēkus.

Avots: higherperspectives.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru