Piebremzē! Mīlestības horoskops nedēļas nogalei no 16. līdz 18. novembrim

Noskaidro, ko zvaigznes sola katrai zodiaka zīmei, šajā nedēļas nogalei!

Uzzini, kas tevi sagaida šajā nedēļas nogalē! Iespējams, atgadīsies notikumi, kas tevi pamatīgi izsviedīs no savas komforta zonas.

Auns Ja tev bija lieli plāni šai nedēļas nogale, tad, iespējams, nāksies ar tiem piebremzēt, jo parādīsies vairāki šķēršļi, kas neļaus sarīkot tik iespaidīgu uznācienu, cik vēlējies. Labāk pavadi laiku kopā ar mīļoto cilvēku intīmākā un ne tik izsmalcinātā gaisotnē.

Vērsis Tu sapratīsi, ka cilvēks, ar kuru tev ir īpašas attiecības vai ļoti cieša saikne, patiesībā nav tāds, kā tu iedomājies. Ja vēlējies izveidot romantiskas attiecības, tad šis varētu būt signāls, ka varbūt jums nevajadzētu būt kopā.

Dvīņi Gaidāmas nelielas nesaskaņas. Ja tev ir stabilas attiecības, varbūt jums būs atšķirīgi viedokļi saistībā ar kādu situāciju. Problēma slēpjas tajā, ka tev ir mazāk enerģijas un resursu nekā tev šķiet, tāpēc ir jāizvērtē, ko var sasniegt un ko nē.

Vēzis Neesi egoistisks – padomā arī par saviem līdzcilvēkiem, iespējams, ka kādam ļoti nepieciešams tieši tavs atbalsts, tāpēc mēģini darīt maksimāli daudz, lai šo cilvēku iepriecinātu!

Lauva Nebaidies būt citādāks – tikai tā tu izcelsies citu vidū un pierādīsi savas spējas! Šajā nedēļas nogalē ieteicams pārdomāt savu dzīvi, aizdomāties par to, kādu tu sevi vēlies redzēt nākotnē un pilnveidoties.

Jaunava Šajā nogalē starp tevi un mīļoto cilvēku varētu izvērsties ļoti nopietna saruna. Ja līdz šim izvairījies paust savus uzskatus kādā jautājumā, tad beidzot nāksies to darīt. Šī problēma jau kādu laiku ir radījusi sarežģījumus, tāpēc labāk būtu to beidzot atrisināt.

Svari Attiecību jomā tu vēlēsies paveikt kaut ko muļķīgu. Ja tev nav nekas pretī, ja nokļūsi muļķa lomā, tad dari tā. Taču, ja nevēlies lieki piesaistīt sev uzmanību, neļaujies pēkšņām iegribām un vispirms visu kārtīgi apdomā.

Skorpions Tu mēģināsi izprast, kāpēc esi iesaistījies tuvās personiskās attiecībās. Tu jutīsies tā, it kā atrastos nomaļus un noskatītos uz jūsu abu komunikāciju no malas, nevēloties iesaistīties, kā tas parasti notiek. Tas var likt tev apjaust dažādus partnerības aspektus, iedvešot cerību.

Strēlnieks Sapratīsi, ka šis ir piemērots laiks, kuru pavadīt ar savu mīļoto cilvēku. Ja vēl neesi paspējis viņu iepazīstināt ar savu ģimeni, tad šī nedēļas nogale tam ir teju radīta!

Mežāzis Ja vēlies izmantot kādu iespēju, kas varētu uzlabot mīlas dzīvi, tad, iespējams, piedzīvosi vilšanos, jo tas nenotiks uzreiz. Taču tas nenozīmē, ka nekas nenotiks vispār. Ja no ārpuses nekas nav redzams, tad dziļākā līmeni, iespējams, kaut kas sāk veidoties.

Ūdensvīrs Ieklausies tajā, ko saka tavi draugi! Iespējams, ka kāds, kurš tev patīk, pret tevi jūt to pašu. Tavi draugi, vērojot notiekošo no malas, var saprast vairāk, nekā tev šķiet!

Zivis Neuztraucies par sīkumiem un labāk pievērs uzmanību daudz svarīgākām, aizraujošākām un sarežģītākām lietām. Ja uzreiz nevari sasniegt mērķus, nekrīti izmisumā un nedomā to sliktāko. Galvenais ir pacietība, un viss nokārtosies.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru