Planētu horoskops pēc dzimšanas laika: ko tas par tevi pasaka?

planetas

Astrologi diennakti iedala 12 sekojošās „divstundēs”, kuras pavada kāda no Saules sistēmas planētām.

Cilvēka raksturs atkarīgs no dzimšanas laika, kas sakrīt ar kādu no šīm divām stundām. Varbūt šis jaunais horoskops izskaidros jūsu rakstura īpašības vai negaidītos likteņa pavērsienus.

 

No 00.00 līdz 2.00 – Jūs pavada planēta Merkurs

Jūs esat zinātkārs un nenogurdinošs jaunās informācijas apguvējs. Tas ļoti noder mācībās vai karjeras attīstībā, ko nevar attiecināt uz personisko dzīvi.

Ne sevišķi glaimojoša īpašība- Jūsu kaisle uz tenkām, bet pastāvīga mīļotā cilvēka izsekošana var beigties ar attiecību sairšanu.

Apkārt0ējo uzmanība glaimo jūsu pašapziņu, un tas vēl vairāk aktivizē Jūsu spēju tālāku attīstību. Novērots, ka cilvēki, kuri dzimuši šajās stundās, izskatās jaunāki par saviem gadiem. Var teikt- mūžam jauna un eksaltēta personība.

 

No 2.00 līdz 4.00 – Jūs pavada planēta Venēra

Jūs var dēvēt pa čaklo bitīti. Ja Jums piesolīs pienācīgu samaksu par darbu, Jūs „kalnus gāzīsiet” un uzdoto izpildīsiet.

Ar naudas tērēšanu problēmas nerodas. Māka panākt rezultātus profesionālajā un materiālajā jomā netraucē gūt panājumus arī mīlas frontē.

Atliek tikai uz kādu „mest acis”, lai viņš neizspruktu no jūsu sabierības. Vienīgais arguments, vai visiem tas patiks. Pārāk liela jūsu privātnieciskā nostāja.

 

No 4.00- 6.00 – Jūs pavada planēta Marss

Marss Jūsu šūpulī ielicis spēcīgu līdera sākumu, tādēļ Jūsu liktenis- ieņemt vadošus amatus. Gudri cilvēki jau sen sapratuši, ka nevar ietekmēt Jūsu brīvību un neatkarību.

Dažreiz, lai sasniegtu mērķi, nerēķināties ne ar kādiem apstākļiem. Tādas īpašības, kā meli un liekulība nav Jūsu gaumē.

Tomēr jāņem vērā, ka dzīves ceļā, lai tiktu uz priekšu, „viens nav karotājs”, tādēļ neatgrūdiet kāda palīdzību vai padomu.

 

No 6.00-8.00 – Jūs vada planēta Neptūns

Jums piemīt smalka un jutīga daba. Jūsu iekšējā garīgā pasaule rūpīgi slēpta apkārtējo skatiem, bet Jūsu dvēseles mīļākais stāvoklis- atrasties vienatnē ar sevi.

Jūs vada lieliska intuīcija un, attīstot to, Jums pavērsies ceļš uz mistisku un slepenu lietu tulkošanu, pagātnes izzināšanu un nākotnes pareģošanu.

Jums nepatīk stāstīt par savu dzīvi. Tomēr esat gatavs ziedoties cēlu mērķu labā. Pārlieku lielā „ziedošanās” bieži vien traucē Neptūna bērniem.

 

No 8.00-10.00 – Jūs vada planēta Urāns

Jūs esat ļoti pievilcīgs un cilvēki tiecas pie Jums, uzticot savas slepenākās domas un noslēpumus. Visa pārējā personība ne ar ko neizceļas.

Jūsu raksturīgākās īpašības: cilvēkmīlestība, vienkāršums, diktētu noteikumu noraidīšana, nav aizspriedumainības, humānisms.

Tādu cilvēku kā Jūs, sabiedrībā vienmēr trūkst.

 

No 10.00-12.00 – Jūs vada planēta Saturns

Jūsu patmīlai piemīt ciklopiski izmēri. Un tas viss par spīti Jūsu dzelžainajiem dzīves principiem un pašdisciplīnai.

Jūs nepakļaujat sevi garastāvokļa maiņām, jebkādu rīcību vispirms rūpīgi pārdomājat.

Bieži vien Jūs rūpīgi slēpjat sev raksturīgo gribasspēku no apkārtējiem, bet tas nenozīmē, ka kāds nekaunīgāks varēs nobīdīt Jūs malā. Tādēļ, nemēģiniet slēpt savas kareivīgās īpašības.

 

No 12.00-14.00 – Jūs vada planēta Jupiters

Viena no Jūsu dzīves galvenajām sastāvdaļām- vēlme ceļot, mainīt partnerus un apgūt jaunas profesijas. Apprecēties ar ārzemnieku – lielākais jūsu sapnis, jo tādā veidā iespējams krasi mainīt savu dzīvi.

Jūs esat dinamisks cilvēks un pa dzīvi soļojat vieglu soli, kaut reizēm pietrūkst pašdisciplīnas. Apkārtējiem kontaktēties ar Jums grūtāk nekā Jums ar viņiem.

 

No 14.00-16.00 – Jūs vada planēta Plutons

Plutona „bērni” – īsti nemiera gari, kuri atšķiras no pārējiem ar spēcīgu dzīves vitalitāti.

Ja citus dzīves grūtības baida vai pat salauž, tad Jūs tās tikai norūda. Uzlidot un krist- Jūsu dzīves normālais stāvoklis, tomēr nevajag to pārvērst par sporta spēli.

Lai dzīvē sasniegtu vēlamo, izvirziet skaidrus un reālus mērķus, nevis mesties ar galvu atvarā, lai pierādītu savu visvarēšanu.

 

No 16.00-18.00- Jūs vada planēta Venēra

Venēra- mīlestības un laimīgu laulību aizbildne – dos Jums iespēju atrast savu otru pusīti un savienoties laimīgā laulībā.

Pastāvīga mīlestības meklēšana nereti pāraug bailēs neatrast īsto dzīves biedru. Tomēr tas iemāca Jums vairākas dzīves gudrības: apiet asos stūrus, takta sajūtu, līdzjūtību un vieglumu ikdienas attiecībās.

 

No 18.00- 20.00 – Jūs vada planēta Merkurs

Jums piemīt nelokāms raksturs. Bieži nākas izkulties no pilnīgi bezcerīgām situācijām, pateicoties spējai nekrist izmisumā, saglabāt garaspēku pat situācijās, kad citiem nolaižas rokas.

Centieties visu risināt saprātīgi ar nelielu daļiņu „veselīga slinkuma” un skepses. Nelieciet citu intereses augstāk pār savām, lai negodīgi paziņas neizmanto to savā labā.

 

No 20.00-22.00 – Jūs vada planēta Saule

Jūs esat romantiskais tips, kas nevar nodzīvot nevienu dienu bez piedzīvojumiem.

Mīlestība- vien no mērķiem dzīvē. Jums patīk dzīvot ar „garšu”, meklējot jaunus iespaidus, un rutīnais ikdienas darbs Jūs nomāc un dzen depresijā.

Jūs lieliski saprotaties ar apkārtējiem, tajā skaitā ar bērniem un dzīvniekiem, tādēļ visi vienmēr priecājas, Jūs redzot.

 

No 22.00-24.00 – Jūs vada planēta Mēness

Jūs esat filozofiska rakstura cilvēks, kas izstaro dzīvesprieku, bet pats īsti laimīgs nejūtaties. Bieži vien savu jutīgo dvēseli slēpjat aiz līdzsvarotības un ārējās labklājības maskas.

Tiekšanās uz iekšēju harmoniju un interese par cilvēka garu pasauli palēnina Jūsu karjeras kāpumu, apmēram līdz 40 gadu vecumam vai pat ilgāk.

Turpretī personiskā dzīve nokārtosies ātrāk, ar partneri Jūs saistīs stipras, garīgas saites, un Jūsu laulība veidosies stabila.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru