Rakstura īpašību horoskops- noskaidro, kāds tu esi pēc savas Zodiaka zīmes! (32. daļa)

AUNS Auns ir ļoti impulsīvs, viņš vienmēr vēlas visu zināt, vienmēr klausīsies baumās, bet reti kad tās izpaudīs. Parasti atklāj noslēpumus tikai tad, kad nav īsti sapratis, vai tas ir noslēpums. Mēdz būt diezgan agresīvi noskaņots, tādēļ no viņa nereti cilvēki vairās, baidoties, ka tiks apmētāti ar viskrāšņākajiem vārdiem un tiks pataisīti par vainīgajiem.

VĒRSIS Dažkārt viņš nav drošs par zemi, uz kuras stāv. Vērsim vajag mainīties un pilnveidoties, jo rutīna nav domāta viņam. Viņš ir ļoti stabils – vēlas stabilu darbu, stabilas attiecības, visam ir jābūt stabilam, citādi tas, kas būs nestabils, līdzi paraus arī visu stabilo. Vērsis pats labi zina, kā tikt pāri problēmām – tam viņam citi nav vajadzīgi.

DVĪŅI Viņiem ļoi patīk zināt. Neziņa liek Dvīņiem domāt, ka visi viņus ir aizmirsuši, ka neuzticas viņam. Tieši tādēļ Dvīņiem patīk klausīties dažādās baumās, un ir pilnīgi vienalga, vai tās ir patiesas vai nē, viņš tām noticēs. Dvīņi ir ļoti veikli – vienmēr gribēs visu izdarīt uzreiz, neko lieki negaidot.

VĒZIS Kā jau to zina visi – emocionālo Vēzi dzīvē vada emocijas. Tomēr, kad dzīvē pienāk brīdis, kad Vēzis saprot, ka emocijas tikai visu bojā, tad nu gan sargieties no viņa! Viņš ir privātīpašniecisks, tādēļ nekad nebūs kopā ar partneri, kuram nevar līdz galam uzticēties. Ja arī Vēzim ir kādas aizdomas, viņš netic noliegumam, jo ļoti uzticas savai intuīcijai.

LAUVA Viņai patīk dažādas pašizpausmes – patīk parādīt citiem cilvēkiem, kāda viņa ir, cik laba, gudra un skaista. Tieši tādēļ Lauva vienmēr būs tā, kas meklēs uzmanību un uzslavas (lai arī tādas viņai īsti nav vajadzīgas). Lauvai patīk ārešķīgi parādīt, cik viņai ir laba dzīve – lai tie citi sēž un skauž!

JAUNAVA Viņa vienmēr atrodas “pie zemes” – nelidināsies pa mākoņiem, iztēlojoties nereālistisku dzīvi. Viņa ļoti labi zina, ko tev pateikt, lai tiktu tev zem ādas un saprastu, ko tu domā. Tomēr Jaunava nav negudra – viņa zina, ka mēdz būt pārāk tieša un pārāk skarba, bet tas nekādā gadījumā nemainīs to, ka viņa tāda būs.

SVARI Viņi ir ideālisti – visu savā dzīvē grib perfektu, lai arī sava smagā rakstura dēļ to ir ļoti grūti panākt. Svari ļoti ātri pieķeras, tādēļ viņiem arī ir ļoti lielas grūtības palaist vaļā to, ko vairs paturēt nevar. Patīk izpaust savas emocijas, patīk, ka cilvēki redz, ka Svariem ir vai nu slikti vai labi. Mēdz būt pārāk pesimistiski, bet ar laiku no tā arī var “izārstēties”.

SKORPIONS Viņš no sākuma var šķist kluss un nopietns, tas no viņa staro nepareizu iespaidu par to, ka viņš ir nepieejams, lai gan Skorpions grib draudzēties un ārdīties. Viņš citu labā ir gatavs darīt daudz: viņam dzīvē ir tikai divi virzieni – visu vai neko. Attiecības Skorpionam ir ļoti svarīgas, viņš ir gatavs pamest visu, lai tikai būtu kopā ar savu izredzēto.

STRĒLNIEKS Attiecības viņu padara par labāku cilvēku – viņš vēlas partneri, kurš viņu iedvesmos, palīdzēs, atbalstīs un vienkārši būs nepārspējams. Strēlniekam vajag tikai un vienīgi labāko. Viduvējības viņu atgrūž un neieinteresē. Pārāk maz cīnās par savu laimi, jo baidās no izgāšanās – bet nu tā jau ir viņu pašu problēma.

MEŽĀZIS Viņš vienmēr liksies mazliet vecāks, nekā viņš ir. Tas viņa gudrības un apzinīguma dēļ. Mežāžiem parasti ļoti patīk lasīt, tādēļ, lai viņš justos labi, viņam mēnesī ir jāizlasa vismaz 2 grāmatas. Patīk kontakts ar vecākiem cilvēkiem – ne ļoti vecākiem, bet pāris gadus vecākiem – šādos cilvēkos Mežāzis sajūt komfortu.

ŪDENSVĪRS Viņš ir uzticams – reti kad mēdz pievilt savus tuvos cilvēkus. Ir ļoti apdomīgs, vienmēr gribēs būt 100% drošs, ka pieņem pareizo lēmumu un atrodas pareizajā vietā, pareizajā laikā. Ir ļoti komunikabls, ar atvērtu prātu un domāšanu – ir spējīgs runāt par praktiski visām tēmām bez jebkādiem aizspriedumiem.

ZIVIS Principā Zivis ir ļoti dāsnas un mīļoto cilvēku labā ir gatavas upurēt bez maz vai visu, ko vien spēj. Zivis labi saprot citu cilvēku pārdzīvojumus, tādēļ draugi bieži vien ar savu pārdzīvojumu nastu griežas pie Zivīm, jo zina, ka viņas uzklausīs. Zivīm piemīt ideāla spēja savās kļūdās likt justies vainīgiem citiem cilvēkiem.

Avots:

zeltene

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru