Reitings no paškritiskākās līdz egoistiskākajai zodiaka zīmei

Lūk, kurā vietā ierindojas tava zodiaka zīme!

Sāksim ar paškritiskākajām!

1.Svari

Svari aizraujas ar pilnību, kas noved pie nepārtrauktu paškritiku. Ārēji Svari izskatās līdzsvaroti un pievilcīgi, bet viņi ir tik stingri pret sevi, kt as var aiziet līdz absurdsam un traucēt viņu mierīgajai, harmoniskajai dzīvei.

2. Skorpions

Skorpions ir paškritisks, jo uzskata, ka pārējie izturas pret viņu kritiski. Dziļi sirdī Skorpions ir visjūtīgākā un uzticīgākā no visām Zodiaka zīmēm, un vēlas sajust atbildi uz savām jūtām. Lūk, kāpēc viņš kļūst paranoiķis un greizsirdīgs, kad atklāj, ka citi ir mīļāki vai vēlamāki, nekā viņš. Viņš cenšas nomaskēt savu nepārliecinātību ar humoru, tomēr pastāvīgi sajūt, ka ir nepietiekami labs.

3. Ūdensvīrs

Ūdensvīrs parasti izturas ļoti pārliecināti, bet tā ir tikai redzamā puse. Ūdensvīrs ir apķērīgs, un viņam piemīt iztēle, kā arī atjautīga domāšana. Šī kombinācija dara viņu jūtīgu pret pārējo cilvēku domām par viņu, un liek viņam justies liekam. Viņš visiem spēkiem cenšas iederēties sabiedrībā, un, kad tas neizdodas, Ūdensvīrs domā, ka ar viņu kaut kas nav kārtībā.

4. Mežāzis

Mežāzis ir prasīgs pret sevi, tāpēc viņam ir ērti pārliecības, skaidras priekšmeta izpratnes un viņa struktūras pasaulē. Mežāzis ir līdzīgs skolniekam skolā, kuram patīk ievērot visus noteikumus, jo tas sniedz viņam kārtības un rutīnas sajūtu dzīvē. Mežāzis bieži nonāk atkarīgās attiecībās tieši šī iemesla dēļ: viņš paļaujas, ka viņa partneris sniegs viņam pārliecību.

5. Jaunava

Jaunavai ir paranoiska un analītiska domāšana, tāpēc viņa bieži vaino sevi neveiksmēs un meklē sevī trūkumus. Viņa cenšas noteikt, kāpēc viņa neatbilst savam izdomātajam ideālam, kāpēc neizmanto visu savu potenciālu, kāpēc neuzņēmās vēl vienu projektu darbā utt.

6. Lauva

Lauvai ir spēcīgs ego, kas izraisa nenoteiktības sajūtu. Lauva ir pazīstams ar savu pārliecību, bet neļaujieties apmānīties: viņš ir tieši tāds pats, kā pārējie. Lauva bieži pieprasa pats sev būt labākam un cieš no tā.

7. Vēzis

Vēzis ir cietsirdīgs pats pret sevi, kad uzskata, ka tas ir nepieciešams. Viņa nepārliecinātība par sevi visbiežāk izrādās attiecībās: kad viņš pārdzīvo šķiršanos vai strīdu, vai arī kāds kaut kāda iemesla dēļ ir viņu atraidījis, viņš uztraucas, cenšoties saprast, kāpēc nav pietiekami labs. Citās situācijās Vēzis ir pilnībā apmierināts ar sevi.

8. Zivis

Lai arī Zivis ir emocionālas, bet viņas nav pārāk paškritiskas. Lielākā daļa Zivis mīl sevi. Viņās uzskata sevi biežāk uzskata par lielākajiem ģēnijiem, nekā iegrimst sevis nīšanas bezdibenī. Zivis šaubās par savu darbu, bet pēc tam izdomā pierādījumus savai kompetencei. Zivis nenolaiž rokas, viņas rada.

9. Dvīņi

Dvīņi sevi kritizē, kad domā, ka ir kādu apvainojuši un kad uzskata, ka tērē savu potenciālu. Dvīņi ir visenerģiskākā no visām zīmēm: viņi ir izcili tad, kad uzskata, ka izdzīvo katru savas dzīves brīdi pēc pilnas programmas. Viņi ir vīlušies, kad uzskata, ka ir nepietiekami labi viņiem tuvajiem cilvēkiem, vai arī kad neseko saviem sapņiem, jo baidās ciest neveiksmi.

10. Auns

Auns ir pārāk loģisks, lai sevi kritizētu. Auns nekad nešaubīsies pats par sevi, jo ir aizņemts mēģinot pierādīt, ka ir cienīgs ieņemt vietu zem saules, un viņu nesatrauc, ko par viņu domā citi cilvēki.

11. Vērsis

Vērsis nav pārāk cietsirdīgs attiecībā pats pret sevi, un cenšas par to pārliecināt arī citus. Ja viņš jūtas mīlēts, viņš reti kritizē sevi vai savu darbību. Kā likums, Vērsim ir stabils, pozitīvs pašvērtējums, un viņm ir grūti to mainīt, ja nu vienīgi, ja mīļotais partneris viņam pateiks par viņa trūkumiem.

12. Strēlnieks

Runa nav par to, ka paškritiska doma nekad neienāk Strēlnieka prātā, vienkārši viņš nepraktizē naidu pret sevi. Faktiski, viņš meklē veidu, pateicoties kuram, viņš var kļūt labāks. Viņam nemēdz būt pašaizliedzības mirkļu, viņš ir ieinteresēts jaunās lietās, cilvēkos un dzīvesveidā, ko var adaptēt un mainīt, un neuztver visu pārlieku jūtīgi, kā to dara citi.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru