Salauzto siržu horoskops – kā jūtas katra zīme pēc šķiršanās?

Uzzini, no kāda veida attiecībām bēg katrs, saskaņā ar horoskopu!

 

Auns

Auniem ļoti ātri kļūst garlaicīgi. Viņi vēlas ātras, dinamiskas un karstasinīgas attiecības, kuras liek viņu asinīm ritēt straujāk. Viņus ir ļoti viegli nogarlaikot. Ja viņi uzskatīs, ka attiecības nav gana ugunīgas, viņi pametīs visu un skries projām. Viņi ir izteikti karstasinīgas mīlēšanās piekritēji.

Kad Auns piedzīvo grūto šķiršanās procesu, viņš vai nu uz kādu laiku kļūst galīgi traks vai arī tieši pretēji – izdzēš ikvienu domu par tevi.

Tā kā Auns ar salauztu sirdi mēdz būt neprognozējams un karstasinīgs, tev ir jābūt piesardzīgam, kad kontaktējies ar viņu, ja viņš nesen ir gājis cauri šķiršanās sāpēm.

Auni arī itin viegli var sevi sakārtot paši, pat ja uz brīdi kļūst emocionāli, viņi sevi noķers kritienā, nostatīs uz kājām un jau pavisam drīz dosies atpakaļ randiņu pasaulē.

No otras puses, viņi varētu mēģināt izspēlēt vēsuma un vienaldzības trumpi un vienkārši aizmirst, ka jebkad šo cilvēku ir saticis.

Vērsis

Vēršiem var rasties grūtības ar tikšanu pāri emocijām un atmiņām. No otras puses, līdzko būs tikuši pāri, viņi vairs neatskatīsies. Vērši pēc šķiršanās parasti jūtas salauzti.

Viņu jūtās ir krietns dusmu piejaukums, tāpat depresija, sēras un naids. Un tomēr dziļi iekšienē Vērsis, iespējams, cer uz salabšanu.

Viņi parasti domā par labajiem laikiem un par to, cik labs ir bijis mīļotais cilvēks. Tāpēc var nesaprast, ka kāds ar viņu vienkārši nav
saderīgs. Taču, tiklīdz Vērsis tiks vaļā no savām iedomām un fantāzijām, viņš atradīs mierinājumu un spēs sev iegalvot, ka ir īstais brīdis turpināt dzīvot.

Vēršiem var būt nepieciešams laiks, lai tiktu vaļā no pieķeršanās un sadziedētu savu sirdi. Ja tu esi Vērsis, tad centies izvairīties no intensīvas sekošanas savam bijušajam Facebook, Draugos vai Twitter, tas tikai paildzinās “izveseļošanās” procesu.

Dvīņi

Dvīņi ir cilvēki, kuri attiecībās var izskatīties laimīgi, bet piepeši izšķirties. Viņiem pēc dabas ir jautri, bet spēj slēpt savu neapmierinātību ar smaidu.

Dvīņi var pazust ļoti ātri, ja jūt, ka attiecības nav viņiem piemēroties.

Viņiem ir plāns “B” gadījumam, ja attiecības neizdodas kā cerēts. Tad viņi var doties jaunas mīlestības meklējumos vai arī ieguldīt lielākas pūles savā karjerā.

Vēzis

Cilvēki, kuri ir dzimuši Vēža zīmē, parasti ir mīloši un jūtīgi. Viņus ir jāapber ar mīlestību. Ja Vēzis jūt, ka mīlestība ir nepietiekama, viņi var kļūt pārlieku greizsirdīgi vai pat ķerties pie emocionālas aizskaršanas ar šantāžu un čīkstēšanu.

Viņi dažreiz mēdz būt pārāk mīloši, līdz brīdim, kad viņu pieķeršanos sāk jau uzskatīt par nenormālu.

No otras puses, Vēzis var arī aizklīst projām patiesas mīlestības meklējumos. Dažreiz, kad partneris viņus pamet, paiet zināms laiks, līdz viņi izprot skarbo realitāti.

Lauva

Lauvas dažreiz var būt stūrgalvīgas un izlepušas. Vīriešu kārtas Lauvas attiecībās mēdz sevi novērtēt pārāk augstu. Brīžiem viņi izjūt vajadzību pierādīt, ka partneris ir kļūdījies un viņam būtu jāatvainojas pirmajam.

Kad mīļotais viņu pamet, Lauva uzskata, ka ar laiku šis cilvēks atgriezīsies, jo viņš vienkārši ir pārāk svarīgs un nozīmīgs.

Šķiršanās posmā lauvas var kļūt jūtelīgi un nemierīgi, viņiem ir jāiemācās eksistēt kopā ar citiem cilvēkiem, kā arī jāapgūst kompromisu rašanas prasme, lai varētu nodibināt laimīgas un mīlošas attiecības.

 

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lappusi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru