Sapņu vizualizācija: izgatavo savu vēlmju karti 2017. gadam!

Jau sen nav noslēpums, ka domas ir materiālas vai vismaz spēj materializēties, ja “domāsim pareizi”. Tas ir, pareizi formulējot mērķi, mēs varam to pārcelt no smalkās enerģētiskās pasaules uz reālo dzīvi. Viens no labākajie veidiem, kā to īstenot, ir vēlmju karte.

To izgatavot ir ļoti vienkārši: ņem papīra lapu un uzraksti uz tās savu lielāko vēlēšanos, ilustrē to ar krāsainām fotogrāfijām vai zīmējumiem.

Pēc tam piestiprini šo karti tur, kur bieži skatīsies uz to. Tehnika strādā, balstoties uz vizualizāciju: iedomājoties, ka sapnis jau īstnojies dzīvē, tu to piesaisti un “pievelc” tuvāk.

Ugunīgā Gaiļa gadā ir daudz kustības enerģijas, pārmaiņu un iespaidu. Tāpēc lielākās izredzes uz piepildīšanos ir tām vēlmēm, kas saistītas ar pārbraucieniem, ceļošanu, pārmaiņām dzīvē un finanšu stāvokļa uzlabošanos.
Ugunīgā Gaiļa gada krāsas ir sarkanā, karmīnsarkanā, bordo, dziļi melnā, pērļu baltā un zelta. Tieši šīs krāsas jāizvēlas, veidojot savu sapņu karti.

Sīki apraksti savu sapni, stāstot par to kā par kaut ko tuvu un pazīstamu. Piemēram, ja sapņo aizbraukt atpūsties uz salām, apraksti šo sapni kā jau gandrīz īstenotu: uzraksti, ka drīz iegādāsies biļeti un jau esi izvēlējies izlidošanas datumu, apraksti gatavošanos un padomā par suvenīriem draugiem un tuviniekiem.

Kad teksts gatavs, pārraksti to topošajā vēlmju kartē vienā no 2017. gada krāsām un pievieno zīmējumus, kas atbilst sapnim. Ja tie būs sarkanā vai zeltainā krāsu gammā, vēlmju karte nostrādās vēl ātrāk.

Kad karte gatava, novieto to redzamā vietā un pēc iespējas biežāk pārlasi tekstu, papriecājies par fotogrāfijām un vizualizē savu vēlēšanos. Bet Jaungada naktī iedomājies vēlēšanos, kaut tavs sapnis piepildītos, un sāc gatavoties brīnumam!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru