Sievietes jaundzimušā meitiņa spēja noteikti ko tādu, ko nespēja ārsti..

Kad Šakti no Teksas uzsāka meitas barošanu ar krūti, viņa pamanīja, ka meitiņa ēd pienu tikai no vienas krūts. Viņa nezināja iemeslu tam, bet uzskatīja, ka tas ir normāli pēc grūtniecības stāvoklī. Tomēr pieņēmumi Šakti mieru nedeva, tādēļ viņa nolēma doties pie ārsta, lai uzzinātu īsto iemeslu.

Un ārsta paziņotais bija šokējošs: Šakti bija trešās stadijas krūts vēzis, kas bija izplatījies viņas ķermenī, limfvados. Amerikas Vēža Savienība ziņo, ka tieši krūts vēzis ir visbiežākais vēža tips, kas atrodams sieviešu organismā, īpaši jau pēc grūtniecības.

Bet kā gan Šakti meitiņa zināja, ka kaut kas nav kārtībā? Sievieti izmeklējošais onkologs apgalvojis, ka vēža šūnas var veidot rūgtu garšu – visticamāk, ka tieši šī iemesla dēļ Šakti meitiņa izvēlējās ēst tikai no vienas krūts. „Viņa zināja, ka kaut kas nav kārtībā. Viņa ir glābēj-eņģelis, kas izglāba mani no vēža,” laimīgi atzīst jaunā māte, kas, pateicoties savai jaundzimušajai meitiņai, tikai izglābta no ļaundabīga audzēja.

Kad sievietes zīdī bērnu, ir grūti noteikt krūts vēzi mammogramā. Pastāv iespēja, ka, pat ja Šakti būtu devusies pie ārsta pārbaudīties, vēzis netiktu atklāts.

Mācoties no atklājumiem, ārsti izvirzījuši pieņēmumu, ka drīz vien spēs noteikt vēža klātbūtni sievietes organismā pēc mazuļu barošanas piena.

Bet kas notika ar Šakti? Viņa veiksmīgi uzsāka terapiju un arī vienu masektomiju. Šobrīd viņas veselība ir laba – nesen Šakti pat noskrēja triatlonu. Vēzis lika viņai novērtēt laiku, kas sniegts ar mīļajiem – ģimeni.

 

Avots: redbookmag.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru