Šīm 3 zodiaka zīmēm neveicas mīlestībā – bieži vien tiek salauzta sirds

Vai tu esi šo zīmju starpā?

Uzzini, kuras ir tās Zodiaka zīmes, kuras visbiežāk tiek sāpinātas!

Tas nebūt nenozīmē to, ka šīs horoskopa zīmes to ārēji izrāda, protams, ka katras horoskopa zīmes pārstāvis par šķiršanos vai atraidījumu pārdzīvo savā veidā, taču šīs zīmes ir tās, kuras visbiežāk viļas savos partneros, beigās paliekot ar salauztu sirsniņu.

 

ZIVIS

Viņi ir ļoti jūtīgi, tāpēc jebkuru sīkumu attiecībās uztver ļoti traģiski. Katra aizskarošā frāze vai pārmetums viņu ļoti aizvainos, kaut arī savas patiesās sajūtas ne vienmēr izrādīs. Šīs zīmes pārstāvji parasti mēdz sacerēties attiecību ziņā, un beigās smagi aplauzties, jo par savu potenciālo vai esošo partneri ir daudz labākās domās, taču realitātē cilvēki nereti izrādās pavisam citādāki. Viņi ļoti ātri pieķeras saviem partneriem, un, ja nu gadās kādam apnikt, tad šķiršanās sagādā stipras sirds sāpes.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kas ir vislielākie siržu lauzēji

JAUNAVA

Būdams liels ideālists ar augstiem standartiem, visai bieži viļas cilvēkos, tāpēc savus potenciālos partnerus izvēlas ļoti rūpīgi. Un ja kaut reizi kādās attiecībās viņam tiek salauzta sirds, tad nākamajās viņš ir daudz piesardzīgāks un vēsāks. Katru reizi, kad no partnera izjūt vēsumu, tā pats kļūst saltāks un arvien vairāk noslēdzas. Kaut arī varētu šķist, ka Jaunavas nepārdzīvo šķiršanos, taču tie ir meli. Stiprais Jaunava nevēlēsies, lai kāds viņu redz vājuma brīžos, tāpēc savas patiesās emocijas maskēs aiz smaida. Ja liekas, ka ir atradis īsto, tad beigās var izrādīties, ka šis cilvēks tomēr neatbilst viņa kritērijiem, kas liek viņa sirdij ciest.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām nepieciešama vislielākā uzmanība no sava mīļotā

VĒZIS

Ļoti emocionāls un viegli aizskarams, gluži kā Zivis, pārdzīvo par katru sīkumu. Vēzim attiecībās ir grūti atvērties un uzticēties, taču, līdz ko kādam ir pieķēries, tad tas ir uz ilgu laiku. Viņš jau tā iekšēji ir izolējies, slēpjot savas jūtas un emocijas, kaut arī ārēji var likties ļoti sabiedrisks un komunikabls.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru