Šis tests atklās sievietes pievilcīgāko īpašību, kas piesaista vīriešus

Pagājušajos gadsimtos sievietes nevarēja atļauties izrādīt savas jūtas un emocijas un runāt visu, kas viņām ienāk galva. Taču, pateicoties vēdeklim viņas mācēja izteikt savas vēlmes un pat flirtēt….

Pagājušajos gadsimtos sievietes nevarēja atļauties izrādīt savas jūtas un emocijas un runāt visu, kas viņām ienāk galva. Taču, pateicoties vēdeklim viņas mācēja izteikt savas vēlmes un flirtēt, nepārkāpjot pieklājības robežas. Nozīme bija it visā: kurā rokā vēdekli turēja, kur to pielika, vēdeklis atvērts vai aizvērts. Diemžēl tagad šī māksla ir aizmirsta…

Izvēlieties vēdekli un uzziniet, kas Jūsos patīk vīriešiem.

Ja Jūs izvēlējāties vēdekli Nr. 1, tas nozīmē, ka vīriešus piesaista Jūsu dzīvesprieks, vislabākā humora izjūta, jūsu pozitīvā attieksme pret dzīvi. Jūs vienmēr variet par sevi pasmieties, kaut vai par savu neveiklību, izlejot sev uz kleitas sulas glāzi. Tas ir tik mīļi un dabiski. Pa īstam Jūs novērtē emocionāli nobrieduši vīrieši, tie, kuri saprot, ka ar acīm galveno neieraudzīsi, to pateiks sirds. Jo vairāk tāpēc, ka Jūs esiet pievilcīga…

Ja Jūs izvēlējāties vēdekli Nr. 2, tas nozīmē, ka vīriešus piesaista Jūsu noslēpumainība. Jūs nekad neatveraties līdz galam. Pie tam Jūs esiet praktiska un mierīga. Jūsu uzvedība ir cienīga, bet izskats – pievilcīgs. Vīriešiem patīk, ka finanšu un personīgos jautājumos Jūs rīkojieties apdomīgi un piesardzīgi, neizliekot apskatei savas emocijas un vienmēr esiet laipna un nosvērta. Jūsu lielā priekšrocība ir tā, ka Jūs netusēsiet kaut kur, bet gan sēdēsiet mājās. Jums patīk gatavot un lasīt grāmatas.

Ja Jūs izvēlējāties vēdekli Nr. 3, tas nozīmē, ka vīriešus piesaista Jūsu nesavtība un žēlsirdība. Jūs saprotiet, ka mīļotajam vīrietim ir svarīga personīgā telpa, uz kuru jūs nevariet pretendēt pat tad, ja iesiet sievas statusā. Vīriešiem patīk jūsu patiesās jūtas un Jūsu visaptverošā spēja mīlēt un just līdzi. Jūs pret savu vīrieti esiet ļoti uzmanīga, labi atpazīstiet viņa emocijas un ķermeņa valodu.

Ja Jūs izvēlējāties vēdekli Nr. 4, tas nozīmē, ka vīriešus piesaista Jūsu mērķtiecība, darbīgums, spēja uzturēt sarunu. Vīriešiem patīk, ka Jums var izstāstīt par saviem ilgtermiņa plāniem gan privātajā dzīvē, gan biznesa lietās, padalīties ar problēmām, kas radušās, parakstot darījumus. Ja Jūs esiet sieva, tad Jūsos ir jāsaredz uzticama aizmugure, kur var patverties un nogaidīt visas likstas un sarežģījumus kā darbā, tā biznesā. Vēl vairāk, Jūsu vēlēšanās kļūt veiksmīgai arī uzbudina daudzus vīriešus.

Ja Jūs izvēlējāties vēdekli Nr. 5, tas nozīmē, ka vīriešus piesaista Jūsu pieticība un Jūsu vēlme nolikt pirmajā vietā mīļotā cilvēka laimi. Vīriešiem patīk, kad Jūs vienkārši pienāciet tiem klāt, apskaujiet, noskūpstiet un pajautājiet: “Kā pagāja tava diena?” tāda attieksme liek vīrietim saprast, ka viņš sievietei tiešām ir svarīgs un nozīmīgs. Un sieviete, savukārt, kļūst ļoti vajadzīga vīrietim un tādā veidā viņa iegūst aizsardzību un mieru. Vīrieša ego nekad nekonfliktēs ar maigo sievišķību, un tas tikai saliedēs šo pāri.

Ja Jūs izvēlējāties vēdekli Nr. 6, tas nozīmē, ka vīriešus piesaista Jūsu sievišķīgais valdzinājums, dvēseles miers un ārējā pievilcība. Jūs esiet patīkama sarunu biedre, kura prot ne tikai klausīties, bet arī sadzirdēt. Vīriešiem patīk Jūsu vieglums komunikācijā un Jūsu līdzsvarotība. Ja arī Jums ir spēcīgas emocijas, Jūs tās glabājiet aiz atslēgas.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru