Šķiršanās horoskops: Kā katra Zodiaka zīme pārdzīvo šķiršanos

Uzzini, kuras horoskopa zīmes pārdzīvo visvairāk, un kuras šīm sirds sāpēm ātri tiek pāri!

Vissāpīgāk šķiršanos uztver Vērsis, Vēzis, ZIvis un Skorpions.

Sāpes mijas ar dusmām, jo viņi uzskata, ka ir nodoti. Tāpēc viņiem ir jāpārdzīvo par zaudējumu un tikai tad jāmēģina tikt skaidrībā ar jūtām. Dusmas var pārvērsties naidā, kas ir tikpat spēcīgas jūtas kā mīlestība. Šīm zīmēm ir jābūt uzmanīgām, lai neļautu sev iestrēgt tajā, kas jau pieder pagātnei.

Ūdensvīrs un Lauva var gaidīt, kamēr viss iegriezīsies normālajās sliedēs, jo viņuprāt dzīvei ir jāpielāgojas viņiem nevis otrādi. Tomēr pacietība neatgriezīs atpakaļ to, kas ir zudis, tāpēc viņiem ir jācenšas pielāgoties jaunajiem apstākļiem jeb dzīvei vienatnē un jācenšas paņemt no dzīves visu, ko tā sniedz. Lauva centīsies sadziedēt ievainoto ego un lepnumu, tāpēc baidīsies no tā, ka šāda pieredze varētu atkārtoties. Viņiem ir jābūt drosmīgiem.

Mežāzis un Jaunava izturēsies tā, it kā jau būtu gaidījuši atraidījumu, kā arī mēģinās būt nepārtrauktā kustībā un ļoti daudz strādāt. Tādā veidā viņi sevi mierina, ka no šīs situācijas var iegūt arī kādu labumu. Tomēr šādi rīkojoties viņi riskē pazaudēt savu pievilcību. Labāk vajadzētu sevi palutināt ar masāžu, SPA, vai citu skaistumkopšanas procedūru. Ja iepriecina ķermeni, tad jauns partneris uzradīsies pats no sevis.

Auns, Strēlnieks un Dvīņi ir pārgalvīgi, un parasti vislabāk spēj noslēpt pārdzīvojumu. Viņi  mēģina uzlabot pašsajūtu, iesaistoties jaunos romantiskos piedzīvojumos. Auni ir enerģiski un mēģina iegūt to, ko vēlas, tāpēc viņi ilgi nesēdēs malā. Dvīņi, savukārt, vienmēr padomā par rezerves iespējām, tāpēc, ja kaut kas noiet greizi, viņiem jau ir gatavs rīcības plāns. Strēlnieks izlems par labu ceļošanai un visticamāk atradīs jaunu, aizraujošu mīlestību.
Svari nejūtas īpaši laimīgi, zaudējot savu otro pusīti, taču, laiks dziedē visas rētas. Lai tiktu pāri šīm sirds sāpēm ieteicams socializēties. Ja izšķiras, var gadīties, ka jūtas pazemots vai apkaunots sabiedrības acīs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru