Slavena maga metode: Viena svece var izpildīt jebkuru jūsu kvēlāko vēlēšanos

Nav neviena cilvēka, kurš nemēgtu ieslīgt sapņu pasaulē. Vajag vien ļaut fantāzijai aiziet brīvajā lidojumā, un varam nonākt, kur vien vēlamies. Var izveidot ideālu ģimeni, nopirkt dārgu mantu vai arī iegūt kādas pārdabiskas spējas.

Šeit katrs var iegūt to, ko spēj viņa iekšējā pasaule.

Cilvēks var sapņot ik minūti. Un tas ir absolūti nekaitīgi. Grūti pat iedomāties, cik gan vēlmju cilvēkam rodas visas dzīves garumā. Ja skatāmies pēc daudzuma, tad cilvēks jau sen ir iemācījies dzīvot fantastiskā pasaulē.

Ir jāmāk nostādīt konkrētus mērķus, lai tie nepaliktu vien sapņi, bet gan reāli īstenotos. Praktiski jebkurš uzdevums var dzīvē piepildīties. Vajag spēt nolaisties no burvju mākoņa un kaut ko darīt, lai vēlmes piepildītos. Lai negaidīti kļūtu bagāts, ir jāiegādājas loterijas biļete.

Neviens cilvēks ar slavenu vārdu nekad nevarētu kļūt slavens, ja neticētu sev un savām spējām. Spilgta un pārsteidzoša personība bija Volfs Mesings. Šis noslēpumainais cilvēks bijis mags, bet viņa skolotājs bija ne mazāk slavenais Freids. Pie Volfa nāca cilvēki un lūdza, lai tos izdziedina.

Viņš palīdzēja atklāt sarežģītus noziegumus un pareģoja svarīgus vēsturiskus notikumus.

Viņš nekad neizmantoja savas pārdabiskās spējas, lai kaitētu citiem. Bet reiz pat padalījās ar cilvēkiem ar rituālu, ko iespējams veikt, lai piepildītu vēlēšanos.

Volga Mesinga recepte der visiem likteņa pagriezieniem.

1) Nepieciešams ņemt katliņu un piepildīt ¼ no tā ar saulespuķu eļļu;

2) Bez svecēm neiztikt, labāk izvēlēties lielāka izmēra sveci;

3) Paņemt adatu un uz sveces iegrebt vēlēšanos;

4) Iemērkt sveci sagatavotajā katliņā;

5) Izņemt ārā sveci, pagaidīt, kamēr notek eļļa;

6) Ielikt sveci svečturī un aizdedzināt;

7) Pēc tam, kad tā būs izdegusi līdz galam, ir jāsavāc viss izkausētais vasks;

8) Tas jāglabā, līdz vēlēšanās piepildās.

А.N. Krilovs sapni salīdzināja ar kuģi. Ja to nevadīsi, tad tas “izvedīs Dievs vien zin’ kur”. Nepieļaujiet to, neizkaisiet savas vēlēšanās. Atcerieties, ka nav nekā neiespējama. Galvenais – ticēt sev un saviem spēkiem!

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru