Šo sieviešu vārdu īpašnieces izstaro vislielāko enerģiju

Vārds daudz var pastāstīt par mums!

Anna

Vārda ziediņš: atraitnīte
Atraitnītēm ir 3 pamatkrāsas: balta, violeta un dzeltena, kas simbolizē 3 garastāvokļus vai īpašības: cerību, skumjas un spontanitāti. Un visas šīs īpašības redzamas Annas raksturā. Kā likums, Annas ir optimistes, dzīvi mīlošas, mazliet naivas, reizēm ļoti domīgas un skumjas. Annas raksturs pēc pirmā acu uzmetiena ir dzīvespriecīgs un jautrs, taču nenbūt nenosaukt par vieglu.
Viņas ir kaprīzas un var izrādīt ļoti lielu ietiepību. Viņu naivums un lēnprātība bieži vien ir tikai maska, kas paredzēta cilvēku cilvēku apburšanai un maldināšanai.
Anna pievelk ar savu juteklisko skaistumu. Viņas ir neparasti koķetīgas, rūpīgi seko līdzi savam ārējam izskatam, prot izraisīt citos cilvēkos simpātiju pret viņu.

Veronika

Vārda ziediņš: veronika
Mazie veronikas ziediņi ir tik izturīgi pret aukstumu, taču neaprakstāmi koši un aromātiski. Tik pat dzīvi mīlošas, dumbīgas un krāšņas ir pašas Veronikas.
Veronikas tiecas pēc visa jaunā, gaišā, vēl neizpētītā – tas liek viņu sirdij pukstēt straujāk un padara dzīvi krāšņāku. Viņu vēlmi dzīvot nav iespējams nomērdēt, bet viņas pašas nav iespējams kontrolēt. Veronikas ir ietiepīgas, taču reizēm bez nekādiem sirdsapziņas pārmetumiem spēs atstāt novārtā iesāktos darbus. Viņas ir apburošas, tādēļ piesaista veselu lērumu vīriešu. Mīlēt viņas ir ārkārtīgi grūti, jo atrast vēl nepastāvīgāku cilvēku par Veroniku, šķiet, nav iespējams. Taču tajā pašā laikā uz viņām nav iespējams ilgi dusmoties.
Veronika pat dienu nevar nodzīvot bez ballītēm un svētkiem. Viņas izvēlas vismodernākos, visizsmalcinātākos un visdārgākos restorānus. Pasākumos viņas vienkārši mirdz: fantastiski izskatās, lieliski dejo, dievina komplimentus.

Liene

Vārda ziediņš: gundegas
Lai gan vārds Lieneir izplatīts, tas noteikti nav parasts. Tāpat, kā gundegas, Lienes ir dzīvespriecīgas, viegli tiek galā ar problēmām un spēj izkulties no jebkādiem, tautā sakot, mēsliem. Viņa cilvēkus piesaista ar savu pievilcību, lieliski orientējas jebkurā kompānijā, taču bieži vien nemaz neizjūt tās draudzīgās sajūtas, kuras atklāti demonstrē citiem cilvēkiem. Lienes spēj vienlaikus uzņemties vairākus darbus. Taču reizēm viņas nebūt nav spējīgas tikt galā ar visu, ko uzņēmušās izdarīt, toties viņas lieliski prot uzkraut savas problēmas uz citu cilvēku pleciem, pēcēk neaizmirstot par tiem saņemt laurus.
Liene ir dzīvespriecīga un enerģiska sieviete, ļoti simpātiska un vienmēr tērpta ļoti gaumīgi. Viņas elegantais ārējais izskats piesaista ne vienu vien pielūdzēju.
Parasti izvēlas vienu vīrieti, kuram viņa velta sevi un visu savu dzīvi. Lai gan viņām uzmanība no pretējā dzimuma netrūkst, vairāk par vieglu flirtu viņas nekad neatļautos.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru