Solījumu horoskops: kuras zodiaka zīmes nespēj turēt doto vārdu

Lauva

Tu labi zini, ka cilvēki tevi uzskata par piemēru itin visās dzīves jomās, tieši tādēļ saglabāt un izpildīt visu, kas solīts ir tavās augstākajās interesēs. Vēl jo vairāk, tas ir zem tava goda kaut ko neizdarīt kā nākas. Tieši tādēļ tu patiesi centies izdarīt visu kā nākas.

Jaunava

Ja tu kaut ko apsoli, tad dari visu kas vien ir tavos spēkos, lai to izpildītu. Tu jūties piesaistīts savam solījumam un nekādā gadījumā nevienam neapsolīsi to, ko zini, ka nevarēsi izpildīt.

Lasi arī: Aizsardzības frāžu horoskops. Kā ar vārdiem sevi aizstāv katra zodiaka zīme

Svari

Tu vēlies iepatikties cilvēkiem un tamdēļ esi gatavs izmantot teju jebkuru iespēju izpalīdzēt citiem. Tu labi zini, ka nav labāka veida kā iemantot citu cilvēku novērtējumu, par viņu vēlmju apmierināšanu.

Skorpions

Tu labi apzinies, ka apsolot to, ko nevari izpildīt tu klaji melo acīs skatīdamies. Un tu ienīsti meļus. Tieši tādēļ tu darīsi visu iespējamo un neiespējamo, lai turētu solījumu un nav neviena tāda šķēršļa, kuru tu nespētu pievarēt.

Strēlnieks

Tu solījumus neuztver tik nopietni kā to vajadzētu darīt. Tu tos piesoli, tad neizpildi un neuzskati to par nekādu dižo problēmu.

Mežāzis

Tu nespēj ciest cilvēkus, kuri netur dotos solījumus un tu par katru cenu centies neiekļauties šo cilvēku kategorijā. Tu vienmēr dari visu iespējamo, lai turētu savu vārdu, jo apzinies tā spēku.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes attiecībās: Galvenais faktors, kas ietekmē tavas attiecības

Ūdensvīrs

Tu parasti turi doto vārdu, tomēr, ja cilvēks, kuram esi kaut ko apsolījis aizkaitina tevi, tad viņam jārēķinās, ka viņš saņems tik pamatīgu lekciju, ka drīz vien nožēlos, ka kaut ko tev palūdzis.

Zivis

Jā, tu centies turēt dotos solījumus, pat tos, kas doti cilvēkiem, kuri tevi pagātnē vairākkārt pievīluši vai tādiem, pret kuriem citi tik dāsni, labvēlīgi un labsirdīgi nebūtu.

Avots: yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru