Tava acu forma – ko tā vēsta par tavu personību?

Lielas acis

1

Tie, kuriem ir lielas, bērnišķīgas acis, mēdz būt ļoti atvērti. Lielas acis arī norāda uz radošumu. Cilvēki ar lielām acīm arī mēdz būt radoši, kaislīgi un sirsnīgi.

Mazas acis

2

Ja acis ir mazas un šauras, tas norāda, ka cilvēks visticmāk ir ļoti uzmanīgs un inteliģents, kā arī labprāt izvēlas būt vienatnē.

Apaļas formas acis

3

Acis, kurām ir krass izliekums, saistās ar radošumu un bagātīgu iztēli. Tās arī norāda uz to, ka cilvēkam ir raksturīgas biežas garastāvokļa maiņas un viņš reizēm ir nepraktisks.

Mandeļu formas acis

4

Cilvēki ar mandeļu formas acīm mēdz būt piesardzīgi, bet tajā pašā laikā arī draudzīgi. Viņiem parasti ir mierīga dzīve un pozitīvs skatījums uz to.

Acis tuvu viena otrai

5

Ja attālums starp acīm ir mazāks par acs platumu, tad visticamāk šis cilvēks ir diezgan tradicionāli domājošs un viņam nepatīk pārmaiņas. Viņš koncentrējas uz saviem mērķiem un ir disciplinēts.

Acis tālu viena no otras

6

Acis, kuru starpā ir lielāks attālums par acs platumu, norāda uz elastību un impulsivitāti.

Dziļas acis

7

Ja  acis ir it kā dziļāk iegrimušas sejā, tad visticamāk šis cilvēks ir izteikts romantiķis un uz dzīvi raugies pozitīvi.

Uz priekšu izvērstas acis

8

Acis, kas ir izvirzītas uz priekšu, liecina par jūtīgumu un draudzīgumu, kā arī šī cilvēka dabā ir uztraukties par visu.

Slīpas acis virzienā uz leju

9

Slīpa acu forma virzienā uz leju liecina par pakļāvību un pesimismu. Šiem cilvēkiem ir viegli sadzīvot ar citiem un veidot ilgstošu draudzību.

Slīpas acis virzienā uz augšu

10

Slīpi uz augšu vērsta acu forma norāda uz optimismu un mērķtiecību, kā arī asprātību.

Acis ar nokareniem plakstiņiem

Šie cilvēki parasti ir dzīvespriecīgi un izpalīdzīgi. Bieži vien viņiem ir grūti pastāvēt par sevi.

Avots: higherperspectives.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru