Tava labklājība atkarīga no kaķa. Uzzini, kāpēc murrātājs tik svarīgs

1478623607_cats-and-people-5

Kaķi kļuva par cilvēka mājas mīluļiem jau pirms tūkstošiem gadu. Pats galvenais iemesls turēt tos mājās, izrādās, nebija peļu un žurku ķeršana, bet gan to īpašā bioenerģētika.

Pūkainās radības spēj pieslēgties apkārtnes biolaukam un nonākt ar to rezonansē, tādējādi to koriģējot un dažos gadījumos pat pilnībā atjaunojot.

Kaķu saimnieku stāsti par to, ka kaķa klātbūtnē pāriet sāpes un normalizējas asinsspiediens, nav nekādi nieki un pārspīlējumi. Jebkurš “traucējums” mūsu organismā izpaužas kā enerģētiskās auras izkropļojums. Kaķi, to sajūtot, cenšas paši šo lauku izlabot.

Kaķu dzimtas īpašās spējas ar to vēl nebeidzas. Kaķus zināmā mērā var nosaukt par cilvēka stāvokļa indikatoru. Ja dzīvē viss ir labi, kaķis uzvedas mierīgi, daudz guļ, ēd, mazgājas.

Ja gadījušās nepatikšanas, mīlulis bez iemesla nervozē, slikti ēd un nevīžīgi izturas pret higiēnu. Īpaši jutīgi dzīvnieki uztver skandālus ģimenē un, pats interesantākais, nostājas mazāk vainīgā cilvēka pusē.

1478623659_cats-and-people-4

Piemēram, ja netaisni sodīji savu bērnu, kaķis pienāks viņu mierināt un atjaunot dvēseles līdzsvaru.

Kaķa un cilvēka saikne nebūt nav vienpusēja – ne tikai kaķi jūt cilvēku, bet arī cilvēks kaķus. Tāpēc pret šiem dzīvniekiem gandrīz neviens nav vienaldzīgs, vai nu mīl, vai ienīst. Piekritīsi, parasti kaķi nepatīk ļauniem vai nelaimīgiem cilvēkiem, vai arī bērniem, kuri cieš no vardarbības ģimenē.

1478623656_cats-and-people-2

Apkopojot: tie ir cilvēki, kuru karma ir nopietni bojāta. Viņiem vajadzētu padomāt, kā izmanīt savu dzīvi, lai tā kļūtu laimīgāka un krāsaināka.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru