Tava mājdzīvnieka vārds: ko tas vēsta par tevi pašu?

Nosaukts pretēji tam, kas viņš ir

Balta suņa nosaukšana per Melnīti vai Zivtiņas vārda došana kaķim liecina par to, ka tu vēlies būt atšķirīgs un nepakļaujies likumiem. Tev vienalga, ko cilvēki par tevi domā, pat tad, ja viņiem šķiet, ka esi dīvains.

Nosaukts rakstura iezīmju dēļ

Tāda vārda izvēle kā Melnītis, Pūciņa vai Plankums liecina par to, ka esi iecentrējies sabiedrības vispārpieņemtajos likumos. Pirms lēmuma pieņemšanas tu rūpīgi izvērtē iespējamās sekas. Tu esi saprātīgs un pirms vienreiz nogriez tu desmit reizes nomēri.

Nosaukts cilvēka vārdā

Izvēloties cilvēka vārdu mājdzīvniekam tu par sevi pastāsti to, ka tu visus vērtē vienlīdzīgi. Tev patīk dzīvnieki un tu pret tiem izturies kā pret labākajiem draugiem. Tu mīli savu ģimeni un mājas ir tava mīļākā atrašanās vieta.

Nosaukts multfilmu tēla vārdā

Mikipele, Klaidonis, Esmeralda, šie vārdi parāda, ka sirdī esi jauns un tev patīk rotaļāties ar bērniem. Tev ir daudz sapņu un ideju. Dažkārt tu vēlies laiku pavadīt vienatnē, iegrimstot bērnības atmiņās.

Nosaukts slavena cilvēka vārdā

Slavenības vai TV seriāla vārda izvēle, piemēram Madonna, Bekhems, Rembo vai Klintons nozīmē to, ka esi apņēmīgs un velti lielas cerības savai nākotnei. Tu esi gatavs pieņemt jebkuru izaicinājumu.

Nosaukts tradicionālā vārdā

Ja nosauc mīluli par Reksi, Džeri vai Muri, tas liecina, ka esi maigs un mierīgs cilvēks. Tu māki savaldīties un dusmas izraisošās situācijās tu rīkojies saprātīgi. tev patīk lasīt un iegūt zināšanas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru