Tavas istabas krāsa; kā tā ietekmē tavu raksturu un pašsajūtu?

Zaļš

Ja vēlies kļūt produktīvāks un cītīgāk koncentrēties, izvēlies zaļu krāsu. Šī krāsa palīdz cītīgi strādāt.

Sarkans

Ja vēlies vairāk romantikas, nokrāso savas istabas sienas sarkanas. Sarkanā krāsa palīdz iniciēt un padarīt kaislīgāku mīlestības dzīvi.

Zils

Ja vēlies nomierinošas telpas, tad izvēlies tieši zilo krāsu. Ja tava dzīve ir gatavā elle, zila ir īstā krāsa, kuru izvēlēties. Tā palīdz tikt galā ar trauksmainību un bailēm, kā arī piešķir telpai relaksējošas īpašības.

Lasi arī: Tava sapņu auto krāsa; ko tā vēsta par tevi pašu?

Dzeltens

Dzeltenā ir īstā krāsa, kas jāizvēlas, ka vēlies darboties cītīgāk un uzlabot veselību. Tā veicina fiziskas aktivitātes. Dzeltenā guļamistaba var rosināt tevī vēlmi iegādāties sporta zāles abonementu.

Violets

Violetas sienas palīdzes tavā dzīvē ienest pašpārliecinātību. Tu spēsi iegūt cieņu no draugu un ģimenes puses. Šī krāsa palīdz lietām pieiet daudz nopietnāk.

Oranžs

Oranža istaba arī bez kofeīna lietošanas sniegs tev pozitīvas enerģijas lādiņu. Šī krāsa dos tev degsmi, kas nepieciešama visas dienas laikā.

Balts

Nokrāso sienas baltas, ja vēlies radīt tīrības sajūtu vai vēlies uzsākt jaunu posmu dzīvē. Baltā krāsa palīdz vairot laipnību un dāsnumu. Cilvēkiem patiks tava jaunā personība.

Lasi arī: Krāsu tests: noskaidro, kāds ir tavs raksturs un uzvedība!

Tapetes

Ja vēlies iekārtot telpas radošāk, tad krāsas vietā izmanto tapetes. Tās palīdzēs atrast tavu iekšējo radošo garu, vienalga vai tas ir mierīgs, vai trakulīgs.

Avots: higherperspectives.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru