Tavs dzimšanas mēnesis: kā tas ietekmē tavu mīlas dzīvi?

Marts

Martā dzimušie cilvēki mīl pavadīt laiku gultā. Sekss viņiem ir intensīvs un saistošs, savam partnerim viņi sniedz visu, ko vien var piedāvāt. Šādā veidā martā dzimušie nonāk jaunās garīguma virsotnēs.

Aprīlis

Aprīlī dzimušie ir ļoti neatkarīgi, tādēļ, ja viņi ir kopā ar kādu, tad tam patiesi tiek izlikti visi 100%. Sekss ar aprīlī dzimušo ir pikants, intensīvs un ļoti kaislīgs, jo viņus vada Marss. Šo cilvēku kaisle ir neizmērojama, bet bieži vien viņiem ļoti ātri apnīk cilvēki.

Maijs

Maijā dzimušie cilvēki vēlas komfortablu un juteklīgu seksu. Viņiem patīk pats seksa akts. Maijā dzimušie vai nu vēlas mīlēties uz satīna palagiem, grezni dekorētā istabā, vai nemīlēties vispār.

Lasi arī: Kā tavs dzimšanas laiks (pēc pulksteņa) ietekmē tavu raksturu!

Jūnijs

Jūnijā dzimušie vēlas pamēģināt visas iespējamās seksa pozas, jo viņi vēlas izzināt visu, kas izzināms. Viņi nav tik intensīvi kā februāri dzimušie, bet tomēr ir vieni no intensīvākajiem mīlniekiem. Ja vēlies, lai kāds tev stāsta ko netiklu, tad šie ir īstie cilvēki. Ja nodarbosieties ar seksu pa telefonu, jūnijā dzimušais tevi mīlēs mūžīgi.

Jūlijs

Seksam ar jūlijā dzimušu cilvēku jābūt dziļi emocionālam. Šim cilvēkam noteikti jājūtas droši, bet tiklīdz šis priekšnoteikums ir izpildīts, viņš darīs visu, lai apmierinātu partneri. Šie cilvēki lolo citus un pārliecinās, ka tie ir saņēmuši visu, kas vajadzīgs.

Augusts

Augustā dzimušie cilvēki var būt divējādi: ārkārtīgi egoistiski vai ārkārtīgi dāsni. Viņi vēlas pārliecināties, ka viņu partnerim ir viss, citādi viņi pārgulēs ar kādu citu vai nekavējoties dosies projām. Viņiem nepatīk tik mācītiem kā gultā labāk kaut ko darīt, šo cilvēku ego ir ļoti viegli aizskart.

Lasi arī: ko par tavu raksturu var pateikt tava seja? Kā pareģot nākotni pēc šīs metodes?

Septembris

Viņi ir kaislīgi, bet vienmēr spēj kontrolēt savas emocijas, tādēļ seksa jomā būs patiesi jāpapūlas, lai septembrī dzimušais aizmirstos un ļautos lieliskam orgasmam. Šie cilvēki uzreiz nemetīsies gultā, tomēr, ja fiziskajam kontaktam ir emocionāli komponenti, nav nekā tāda, ko viņš nebūtu gatavs izdarīt.

Oktobris

Šie cilvēki vēlas uzgleznot romantisku, kaislīgu gleznu un pastāstīt, kā tu jutīsies un kā tas notiks. Pēc tam, kad viss būs izklāstīts, viņi darīs visu lēnām, liekot notikumam palikt atmiņā. Oktobrī dzimušie tam velta patiesi daudz laika. Iespējams, ka viņiem trūkst kaisles, bet viņi to kompensē ar aplidošanu, kas noved pie romantiska seksa.

Novembris

Novembrī dzimušie cilvēki ir kaisles iemiesojums. Viņi vēlas iegūt savu partneri un vēlas, lai partneris viņus iegūst, novembrī dzimušie to noteikti panāks. Viņi pamēģinās visus iespējamos seksa veidus tikai, lai pateiktu, ka ir to izmēģinājuši.

Lasi arī: Tavas istabas krāsa: kā tas ietekmē tavu labsajūtu un raksturu?

Decembris

Decembrī dzimušie gultā ir ļoti izdomas bagāti. Viņiem patīk izdomāt stāstus un spēlēt lomu spēles ar partneri. Bieži vien ir grūti ar decembrī dzimušajiem savienoties dziļākā veidā, par spīti tam, sekss ar viņiem vienmēr būs aizraujošs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru