TESTS. Ko par tavu personību spēj pateikt tas, kā tu reaģē uz komplimentiem?

Tu atbildi ar jautājumu

Kad tev izsaka komplimentus, tu reaģē atbildot ar jautājumu, piemēram,

“Kas, es?” “Tu tā domā?” vai “Tiešām?”. Tas liecina, ka tu esi labs klausītājs un tu piekrīti citu cilvēku viedoklim. Tev nepatīk konflikti un tu nekad nediskriminē citus cilvēkus.

Tu atbildi ar komplimentu

Tiklīdz tev tiek izteikts kompliments, tava atbilde arī ir kompliments sarunu biedram. Tas liek domāt, ka tu esi bezrūpīgs un neatkarīgs cilvēks. Tu nekad nejautā pēc palīdzības, tā vietā tu drīzāk piedāvā palīdzēt citiem. Tev patīk uzņemties vadību.

Tu par komplimentu neliecies ne zinis

Tiklīdz tev tiek izteikts kompliments, tu mēģini mainīt tematu vai vienkārši to ignorē, tas nozīmē, ka tev nepatīk izlikties un tev rūp oriģinalitāte. Tev šķiet, ka komplimenta izteikšana kādam ir tikai mēģinājums izdabāt klausītājam. Tu netici, ka komplimenti ir patiesi un domā, ka tos izteikušais noteikti grib kaut ko pretī. Tev ir augsts pašvērtējums un tu nebaidies no kritizēšanas vai kritikas saņemšanas.

Tu piekrīti

Ja tu piekrīti komplimentam un saki: “Jā! Visi tā saka!”, tas nozīmē, ka esi pievilcīgs un apburošs cilvēks. Tev ir laba humora izjūta, tu esi atvērts, pārliecināts un asprātīgs.

Tu novirzi  komplimentu

Ja tu novirzi  šo komplimentu, attiecinot to uz pašu teicēju vai kādu citu cilvēku,  tas nozīmē, ka esi uzticams draugs un tev patīk darboties komandā. Tu esi izpalīdzīgs un uzticams darbinieks. Tu uzskati, ka visi ir vienlīdzīgi un ienīsti jebkāda veida diskrimināciju.

Tu laipni saki “paldies”

Tu esi labestīgs, ja vienkārši pasaki paldies, kad saņem komplimentu. Tas liecina, ka tu esi drošs un pašpārliecināts. Tu cieni citu personu konfidencialitāti, un tev nepatīk, ka kāds bāž savu degunu citu darīšanās. Tu skaidri apzinies savas vērtības un esi lepns par to, kam tici.

Avots:

zeltene

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru