Uzacu forma – lūk, ko tā vēsta par tavu mīlas dzīvi!

Pat tad, ja jūsu uzacīm vairs nav sākotnējā dabīgā forma, tik un tā ir ļoti interesanti uzzināt, ko jūsu no dzimšanas dāvātā uzacu forma spēj pastāstīt par jūsu raksturu. Uzacu forma var pastāstīt arī par to, kā cilvēks izturas mīlas frontē.

Laikā, kad uzacis ir ieņēmušas teju galveno nozīmi sieviešu sejas izskatā, ir svarīgi atcerēties, ka tieši uzacis nosaka sejas izteiksmi. Turklāt šoreiz nav runa par modi!

Tieši pēc uzacu formas iespējams noteikt, vai cilvēks ir nobijies, pārsteigts, gudrs vai sašutis. Uzacu forma nosaka pat to, par cik gadiem vecāki vai jaunāki izskatāties. Pat tad, ja jūsu uzacīm vairs nav sākotnējā dabīgā forma, jūsu no dzimšanas dāvātā uzacu forma gan var daudz ko pateikt par jūsu pašreizējo raksturu. Tās var pastāstīt pat par jūsu īpašībām mīlas dzīvē.

Tad nu lūk, šādi te ir varianti!

1.Taisnas uzacis

Nav svarīgi, kādos apstākļos jūs iedzen dzīve, jo jūs spējat atrisināt jebkuras problēmas ļoti ātri un operatīvi. Jūs esat cilvēks, kuram var uzticēties.

Jums ir ļoti labas organizēšanas spējas. Jūs ļoti viegli spējat vienlaikus veikt vairākus darbus, turklāt izpildāt tos vienlīdz labi. Tas attiecas ne tikai uz mājas darbiem, bet arī darbā esošajiem pienākumiem.

Profesionālajā jomā jūs esat daudz veiksmīgāki par saviem kolēģiem.

Mīlestībā jūs esat kaislīgi un ļoti noteikti. Jūs vienmēr atrodaties blakus tam cilvēkam, ar kuru tiešām vēlaties būt kopā. Aprēķina mīlestība nav jūsu gaumē.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru