Uzlabo mājas auru ar mājas svētīšanu: 6 soļu rituāls

Šajā rakstā aprakstītais rituāls ir mājas svētīšana, un tas būtu jāveic, kad visas liekās mantas ir izvāktas un pati telpa ir kārtīgi uzkopta. Lai šis paņēmiens būtu maksimāli efektīvs un varētu pat kļūt par pozitīvo rutīnu, mēģini to ieplānot pēc vienkāršiem mājas tīrīšanas darbiem. Galvenais, pārliecinies, ka telpa tiešām ir enerģētiski brīva pirms rituāla.

Ko tieši dod šis rituāls? Ienes mājā pozitīvu auru, un palīdz tās iemītniekiem dažādās dzīves jomās atkarībā no iesvētīšanas veida. Praktizēt šo paņēmienu jaunā miteklī ir īpaši pateicīgi, jo uzreiz mājā var sākt veidot savu individuālo auru, kura būs piemērota tieši tev, tas ir, tu neiedzīvosies citu cilvēku aurās, “neuzsūksi” tās kā savējās.

Kā jāveic šis rituāls?
1. Atskaņo mierīgu, vai sakrālu mūziku – padari atmosfēru patīkami.

2. Visiem mājas iemītnieki sastājās aplī.

3. Sāciet ar vienkāršu sasveicināšanos un pateikšanos visiem, ka viņi piedalās šajās svarīgajā pasākumā.

4. Iededziet rozā sveces (rozā sveces nes mīlestības un laipnības enerģiju) un padodies tās pa apli katrai personai, kura apmetīsies šajā namā. Saņemot sveci, katram jāsaka sava svētībā, kādu katrs indivīds vēlas saņemt šajā mājā.

Piemēram: „Mēs ticam pilnīgai dzīvei, patiesiem smiekliem un beznosacījumu mīlestībai. Mēs vienmēr ticam, ka satikāmies kopā, lai viens otro pieskatītu un tikām radīti viens otram. Mēs ticam svinībām kopā, jo mūsu bagātība balstās uz atbalstu un ticību, ko sniedzam viens otram. Mēs ticam, ka katra jūtas „skaitās” un ir svarīgas. Mēs ticam piedošanas spēkam, taču esam arī taisnīgi un pāri darījumus neaizmirstam. Mēs ticam, ka mīlestība mūs dziedina un, ka katrs cienīsim šo māju, jo tā ir mūsu ģimenes māja.”

5. Dariet šādi katrā istabā, lai katrai no istabām dotu specifisku enerģētisko vērtību.

6. Brīdī, kad esiet pabeiguši runāt par pašu telpu un tās svētību vai nozīmi, atstājiet sveci, lai tā izdeg, esot mājas centrā vai vietā, kurā visbiežāk uzturēsieties. Atveriet visas durvis un logus, kas pavērsti uz austrumiem, lai ieaicinātu dzīvību nesošo enerģiju no saules lēkta jūsu mājā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru