Uzzini, ko par tevi vēsta tavs rokraksts!

Lielumam ir nozīme

Analizējot rokrakstu liela nozīme ir tā apjomam.
Ja tu raksti ar lieliem burtiem, tu esi ekstraverts cilvēks. Tu esi komunikabls, pašpārliecināts un tev ir viegli dibināt kontaktu ar jauniem cilvēkiem.
Ja tu raksti maziem burtiem, visticamāk esi intraverta personība. Tu esi piesardzīgs un kautrīgs. Tu vienmēr pievērs uzmanību sīkumiem un analizē cilvēkus, pirms jūties pārliecināts viņu sabiedrībā.

Atstarpes starp vārdiem un burtiem

Platas atstarpes starp vārdiem liecina par to, ka tev ir problēmas ar uzticēšanos citiem. Tev ir noslieces uz vientulību un tu centies izvairīties no kontakta ar cilvēkiem.
Vidēja lieluma atstarpes nozīmē, ka citu klātbūtnē tu jūties komfortabli.
Ja tu raksti ar šaurām atstarpēm, tev ir nestabila domāšana vai emocijas. Tev pastāvīgi jāatrodas citu cilvēku sabiedrībā, tu nespēj paciest vientulību.

Rakstības slīpums

Ja tu raksti taisni, tad esi praktisks, loģisks un līdzsvarots cilvēks. Tu spēj savaldīt savas emocijas.
Tomēr, ja tavs rokraksts ir ieslīps, un liecās uz labo pusi, tu neesi tik savaldīgs, par spīti tam, tev patīk jauni piedzīvojumi un pieredze. Tev patīk satikt jaunus cilvēkus, pārmaiņas tevi iedvesmo.
Ir vēl trešā opcija: ja rokraksts ir ieslīps uz kreiso pusi, tu esi uzmanīgs un bikls. tev nepatīk atrasties uzmanības centrā, bet tev labi padodas komandas darbs.

Punkti uz “i” burta

Ja punktu novieto augstu virs paša burta, tad tev ir lieliska iztēle. tev piemīt ieradums sapņot un tava galva vienmēr it mākoņos.
Ja punkta vietā izmanto svītriņu, tad esi pārlieku kritisks un uzmanīgs. Tu piespied sevi darīt visu pēc iespējas labāk.
Apļa līnija ir vēl viens iespējamais variants. Tas liecina par radošumu un dažkārt pat bērnišķīgu rīcību. Tev patīk spēlēties un izmantot katru doto iespēju atstāt personisku zīmogu kādā jomā.

Avots: brightside.me

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru