Uzzini, ko tavs ekrāna slīdskāriens liecina par tavu personību!

Ekrāna slīdskāriens pa labi

Jo biežāk tu veic ekrāna slīdskaršanu pa labi, jo saprotošāks tu esi. Tu lēni atveries citiem, tev jājūt savienojošs spēks, lai atklātos. Tiklīdz tava dakts ir aizdegta, tu kļūsti par radošu un sociāli aktīvu viesuli. Tu esi pārliecināts par savām izvēlēm, jo zini, ka ik viena no tām ir tavas pašizpausmes atspoguļojums.

Ekrāna slīdskāriens uz leju

2

Cilvēki tevi uzskata par attīstītu, gudru, spējīgu un vienkāršu cilvēku. Tu visam pieej ar uzmanības pilnu izveicību. Tā rezultātā tev piemīt tendence progresēt gan profesionāli, gan personiski. Tu neesi pārlieku radošs, tomēr māki saglabāt svaigu skatu uz dzīvi, kā arī doties tai cauri ar atvērtu prātu.

Ekrāna slīdskāriens pa kreisi

3

Biznesa pasaulē tu esi labākais no labākajiem, tu pierādi, ka esi praktisks, spējīgs un pastāvīgs. Attiecībās tu spēlē kaķa un peles spēli, bet tikai tādēļ, ka esi ļoti kaislīgs.

Ekrāna slīdskāriens uz augšu

4

Tu esi pozitīvs cilvēks, pat tad ja domā, ka nemaz tāds neesi, tu nespēj paciest, ka kāds ir īgns. Šī enerģija un atrašanās nemitīgā kustībā var tevi nogurdināt, galu galā, arī tu neesi neuzveicams.

Abu īkšķu izmantošana vienlaicīgi

5

Ja tu esi nolēmis kaut ko izdarīt, tad tu tam pievērsies ar pilnu pašatdevi. Tu izjūti lepnumu par katru paveikto darbu. tev piemīt tendence pārāk augstu novērtēt savas spējas un laiku. Bieži vien tu uzņemies pārāk daudz atbildības. Izvēloties tā dzīvot tu pakļauj sevi stresam. Tev šķiet, ka stress rada piemērotus apstākļus, lai efektīvi strādātu.

Avots: higherperspectives.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru