Vai tev piestāv savs vārds? Vienkāršs tests, kā to pārbaudīt!

Pasaulē ir vesels lērums cilvēku ar visdažādākajām rakstura iezīmēm. Tāpat ir ārkārtīgi daudz vārdi ar visdažādākajām nozīmēm, dažādām enerģijām.

Vārdi ir kā cilvēki paši. Katram cilvēkam ir iespējams piemeklēt vārdu, kas būtu visvairāk piemērots viņa dvēseles šķautnēm, raksturam, spējām, iespējām un dzīves mērķiem.
Ir vārdi, kuriem piemīt naudas, varas, slavas, popularitātes, un seksuālā enerģija. Ir tādi, kuriem piemīt maģiska enerģija, vai arī tāda, kas nodrošina laimīgu laulības un ģimenes dzīvi. Tad ir vārdi, kas to nēsātājiem nodrošina ilgu un laimīgu mūžu, bet tad ir vārdi, kas darbojas kā enerģētiskie vampīri.
Saskaņā ar numerologu sacīto, vārdi to saukšanas brīdī var sniegt gan pozitīvas, gan negatīvas skaņu vibrācijas. Katrs cilvēks pats var aprēķināt sava vārda skaņas kodu, kas ļaus jums noteikt sava vārda harmoniju. Aprēķins ir salīdzinoši vienkāršs. Nepieciešams salikt kopā visus savas dzimšanas dienas ciparus, lai iegūtu vienu gala skaitli.

Piemēram, jūs esat dzimuši 1974. gada 17. martā (17.03.1974). Liekam kopā visus ciparus: 1+7+3+1+9+7+4=32. Pēc tam, lai iegūtu viencipara skaitli, saskaitiet kopā 3+2=5.

Katram skaitlim atbilst noteikta skaņa.

A, I, S (piemēram, Afanasijs, Anastasija) viņiem piemīt spilgti sarkana krāsa;
B, T (piemēram, Boriss, Toms) tie atspoguļo spilgti oranžu krāsu;
V, K, U (piemēram, Vitālijs, Una) atbilst dzeltenajai krāsai;
G, Ķ, F (piemēram, Gustavs, Filips) atbilst zaļajai krāsai;
D, M, H, J (piemēram, Juris, Harijs, Dana) tie atspoguļo zilo krāsu;
E, N, C (piemēram, Cecīlija, Eva, Nadīne) atbilst tumši zilai krāsai;
K, O, Č (piemēram, Česters, Krista, Olga) atbilst violetajai krāsai;
Ž, L, Š (piemēram, Šanija, Žanis, Laila) atbilst rozā krāsai;
Z, R (piemēram, Ruslans, Zane) atbilst zelta krāsai.

Ne visiem ir paveicies ar sava vārda labskanību – vismaz balstoties uz numerologu skatu punkta. Taču atcerieties arī to, kā bērnībā daudzus no mums sauca mīļvārdiņos. Arī šo vārdu labskanība ietekmēja to, kā mēs attīstījāmies kā bērni. Tie bija mīļvārdiņi, kā mazulīte, meitiņa, dēliņš, zivtiņa, saulīte utt.
Arī šie vārdi iekļauj sevī labskanību un skaņas, kuras harmoniski iedarbojas uz bērnu. Šie vārdi pat spēj bērnu apveltīt ar noteiktām rakstura iezīmēm.
Turklāt krāsu terapijai piemīt ļoti liela nozīme cilvēka dzīvē. Pat tad, ja jums ne visai ir paveicies ar savu vārdu, jūs varat iekļaut sevi krāsā, kura ir vislabvēlīgākā tieši jums.
Tie var būt aksesuāri, interjers, apģērbs, kā arī citi sīkumi. Jums vispiemērotākā krāsa spēj pretoties dzīvē esošajiem negatīvajiem faktoriem. Turklāt jums vispiemērotākā krāsa spēj palielināt iespēju kļūt laimīgiem un sasniegt veiksmīgu karjeru.
Katrs cilvēks ir pats savas laimes kalējs. Lai jūsu bērnam dzīvē viss veiktos, izvēlieties viņam vārdu, kas vislabāk piemērots tieši pēc numerologu uzskatiem. Ieskaujiet sevi ar sev visvairāk piemēroto krāsu, kā arī priecājieties par katru dienu, ko šī burvīgā dzīve jums sniedz!

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru