Vēlies lielisku randiņu? Tad izvairies no šiem 5 pārtikas produktiem pirms tā

1.Lapu salāti.

Sulīgie un gardie salāti atstājami citai reizei. Tie mēdz iesprūst zobos pēc maltītes, kas, protams, nebūtu pats labākais, cenšoties atstāt pozitīvu iespaidu uz partneri. Lapu salātu vietā labāk sniedzies pēc tādiem dārzeņiem kā burkāniem, kas palīdz atbrīvoties no nepatīkama mutes aromāta.

2.Ķiploks.

Izvairīšanās no ķiploka šķiet itin loģiska – tam piemīt ļoti specifiska smarža, kas patīk reti kuram. Bet nepietiks ar to vien, ka tu ķiploku neēdīsi pirms paša randiņa, jo tā smarža iesūcās ādā un spēj saglabāties ilgāk par dienu. Ķiploka smaržu neaizbaidīsi ne ar mutes skalojamo līdzekli, ne ar košļenēm. Tāpēc, mīļā miera labad, saki ķiplokiem „nē”.. vismaz uz kādu laiku.

3.Pupiņas.

Pateicoties gremošanas sistēmai, mēs zinām, ka pupiņas var būt labas, bet tām var būt arī savas blakus parādības, piemēram, vēdera uzpūšanās un no tās izrietošās sekas. Turklāt pupiņās esošie cukuri var veicināt ķermeņa uzpūšanos, kas itin nemaz nav patīkama.

4.Mākslīgie saldinātāji.

Atturies no mākslīgajiem saldinātājiem, pirms īstā saldumiņa satikšanas. Līdzīgi kā pupiņās, arī mākslīgajos saldinātājos ir cukuri, kurus organisms teju nemaz nespēj pārstrādāt, tādēļ piedzīvo piepūšanos. Aspartāms, mākslīgā saldinātāja veids, ir saistāms ar zemākiem serotīna un dopamīna līmeņiem, kas kontrolē laimes sajūtu un libido. Tādēļ, lai randiņā justos patiesi labi, izvairies no mākslīgajiem saldinātājiem un uzturi savu laimes līmeni tik augstu, cik viens tas iespējams.

5.Mellenes.

Ja randiņā viss notiek kā plānots, tava mute, īpaši jau lūpas, saņems ne vienu vien uzmanības apliecinājumu no partnera. Būtu muļķīgi, ja aiz lūpām slēptos zilgani zobi un mēle. Bet nav jau tā, ka tev par mellenēm, kas bagātas ar tik daudz vitamīniem, būtu jāaizmirst. Vienkārši pietaupi tās vēlākam.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru