Vīnu horoskops – uzzini, kāds vīns ir piemērots tieši tev!

Uguns, ūdens, zemes un gaisa zīmes pārstāvji – katrs tik dažāds un unikāls.

Tāpat, kā katrs esam unikāls, arī mums piemērotie vīni ir daudzveidīgi un dažādi. Uzzini, kāds vīns atbilst tavai dabas stihija zīmei – uguns, zemes, ūdens un gaisa.

 

Uguns zīmes pārstāvji

Uguns zīmē ietilpst Auns, Lauva un Strēlnieks. Uguns zīmes pārstāvji ir komunikabli, radoši, kā arī izcili līderi. Lauvas, Auna un Strēlnieka vīnam jābūt izteiksmīgam, noturētam un ar izteiksmīgu garšvielu buķeti, reizēm pat mazliet asām garšām. Uguns zīmes pārstāvji ir enerģiskākās un dinamiskākās zīmes no visām, tādēļ sader ar asākajiem un izteiksmīgākajiem vīniem – Zinfadel sarkanvīniem.

Zemes zīmes pārstāvji

Zemes zīmes pārstāvji ir Mežāži, Jaunavas un Vērši. Zemes zīmes pārstāvji ir raksturā piezemēti un ikdienas dzīvē praktiski. Kā draugi viņi ir uzticami, noturīgi un atklāti. Zemes zīmjes pārstāvji ir kā klintis – stipras un cieši savienotas ar māti Dabu. Kabernē Saviņon sarkanvīns iemieso zemes zīmes pārstāvju uzticamību, tas ir piezemēts, labi veidots un sauss. Kā arī Kabernē vīns ir plaši pazīstams ar tā ārstnieciskajām īpašībām – tas palīdz samaziāt holesterīnu un stimulē asinsriti.

Gaisa zīmes pārstāvji

Dvīņi, Ūdensvīrs un Svari pārstāv gaisa zīmi. Gaiss ir prāta un komunikāciju simbols. Šīs zīmes pārstāvji ir sociāli aktīvi un mīl komunicēt ar citiem cilvēkiem. Viņi apbrīnojami radoši, spēj pielāgoties dažādām situācijām un interesēm. Gaiss ir pats vieglākais elements, tādēļ ar to sader baltvīns. Šardonē vīns ir pats universālākais, tomēr arī izsmalcinātākais, no visiem vīnogu vīniem un ikviens vīna mīļotājs ātri vien to spētu nosaukt par sev piemērotu. Šardonē vīniem piemīt neatkārtojama, samtaina garša, kas ir tieši piemērota gaisa zīmes pārstāvjiem.

Ūdens zīmes pārstāvji

Ūdens zīme ir atbildīga par Zivīm, Vēzi un Skorpionu. Ūdens ir atbildīgs par emocijām un šīs zīmes pārstāvji ir apveltīti ar spēcīgu emocionālo pasauli un radošu jūtīgumu, kas nepiemīt citu zīmju pārstāvjiem. Ūdens zīmes pārstāvjiem piemīt laba intuīcija un labi izjūt savu apkārtējo vidi. Pinot Noir sarkano vīnogu vīns ir ļoti viegls un juteklisks, bet sarežģīts, kad baudītājam izprotams, kas liek tā baudītājam būt ļoti uzmanīgam, lai izjustu ikvienu detaļu un niansi. Pinot Noir vīns tiek uzskatīts arī par mīlestības vīnu, tadēļ tas lieliski sader ar ūdens zīmes pārstāvju emocionālo dabu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru