Visa taisnība par M burtu uz plaukstas – kas par to sakāms ekstrasensiem?

 

 

Tiem cilvēkiem, kuriem uz plaukstas ir “M” burts, ir daudz spēcīgāka intuīcija nekā lielākai daļai cilvēku, turklāt viņos ir īpaši radošs un uzņēmīgs gars. Viņi ir dzimuši tam, lai radītu nebeidzami daudz ļoti vērtīgu ideju, uz kurām spējīga vien neliela daļa pasaules iedzīvotāju.

Taču tā nav vislielākā viņu vērtība. Lieta tāda, ka viņi spēj ģenerēt ārkārtīgi daudz labu un strādājošu ideju, turklāt spēj atrast simts dažādus šo ideju realizēšanas veidus.
Cilvēki, kuru plaukstu locītavas veido “M” burtu, ir apdāvināti ar ļoti daudziem talantiem un prasmēm. Ir daudz vieglāk uzskaitīt, ko viņi neprot, nevis sastādīt pilnu sarakstu ar viņu prasmēm. Viņu domas ir skaidras, viedas, ir vērts ieklausīties viņu loģikā, jo tā vienmēr sniedz ļoti gudrus padomus.
Viņi teju nekad neapmāna (taču savu mērķu vārdā ir spējīgi uz dažādām viltībām), viņiem patīk runāt patiesību. Viņi nekad neļaus citiem sevi apmānīt. Šo cilvēku intuīcija teju nekad viņus nepieviļ. Viņi spēj būt daudz atklātāki par jebkuru citu cilvēku, viņiem ļoti viegli nākas izteikt komplimentus, turklāt viņi bieži pamatoti uzslavē citus.
Īpaši šis viss attiecas uz sievietēm. Ir zināms, ka viņu sestā maņa ir daudz attīstītāka, nekā tā ir, piemēram, vīriešiem.
“M cilvēki” ir ļoti valdonīgi, vienlaikus būdami ļoti lielas autoritātes – viņu klātbūtne sabiedrībā tiek ļoti augsti vērtēta, turklāt bez viņiem bieži nenotiek daudzi darījumi. Šie cilvēki spēj ātri un bez jebkādām svārtstībām pieņemt svarīgus lēmumus, tādēļ teju nekad nelaiž garām dzīves sniegtās iespējas. Jebkurā gadījumā – viņi noteikti centīsies izmantot jebkuru viņiem sniegto situāciju.

Šie ir ļoti harizmātiski un nebeidzami dziļi cilvēki. Brīdī, kad jūs domāsiet – beidzot esmu iepazinis šo cilvēku – viņi pēkšņi parādīs jums jaunu savas personības šķautni, lai jums atkal nāktos viņus izzināt no jauna. Un tā tas turpināsies bezgalīgi.
Taču viens gan ir skaidrs – dzīvē viņiem neiet viegli. Viņu dzīve bieži mēdz būt mākoņaina. Tādai tai ir arī jābūt, jo, būdami spēcīgi un daudzpusīgi cilvēki, viņiem ir jāpārklāj to ar savu pievienoto vērtību.
“M” burts uz cilvēka plaukstas bijis neskaitāmiem pagātnē dzīvojošiem vareniem cilvēkiem. Pēc šādiem cilvēkiem vienmēr atradīsies kāds, kas sekos. Ja jums paziņu vai draugu lokā ir šāds cilvēks, turieties pie viņa.
Ja jūs pats esat viens no šiem cilvēkiem, daudz biežāk lūkojieties uz savām plaukstām. Lai “M” burts uz jūsu plaukstu līnijām jums atgādina, ka jūs esat īpašs cilvēks, kuram ir tik pat īpaša nozīme šajā dzīvē.
Un pats galvenais – atcerieties, ka jūs piederat pie tiem pasaules iedzīvotājiem, kas spējīgi savā dzīvē sasniegt teju jebko, ko vēlaties! Tikai esiet daudz drosmīgāki!

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru