Zīlēšana ar parastajām kārtīm par mīlestību un draudzību

1.Ņem 4 kalpus (vai arī dāmas, ja esi vīrietis) un iedomājies, ka katrs no tiem ir kāds vīrietis(sieviete).

2.Sajauc šos kalpus vietām un noliec ar bildi uz leju(tā, lai rūtainā puse ir augšā) vienā līnijā. Pēc tam pārējās kārtis sajauc un izliec zem četriem aizklātajiem kalpiem. (skatīt attēlu) Liec kārtis pēc kārtas, līdz visas kārtis ir izliktas. Vienu kārti liec pie pirmā kalpa, otru pie otrā, trešo pie trešā, ceturto pie ceturtā… un tad atkal pie pirmā, otrā kalpa…

zill

3. Ņem pirmo kaudzīti, kas ir pie pirmā kalpa un liec uz kalpa kārtis pēc to vērtības. Sākot ar sešinieku, tad ar septiņnieku utt.. Atceries, ka pēc 10 nesekos kalps, bet gan dāma ( jo kapi tev ir salikti augšā). Ja šajā kaudzītē nav, piemēram, sešinieka, tad neliec neko, bet kārtis noliec malā. Kāršu krāsa šeit netiek ņemta vērā. Pēc tam dari tāpat ar atlikušajām kaudzēm. Atceries- tev kārtis jāliek augošā secībā, sākot ar sešinieku.

4. Sajauc malā atliktās kārtis un atkārto to, ko iepriekš. Tikai šoreiz ar sešinieku nav jāsāk (ja vien kāda kalps palika bešā), bet gan ar nākamo kārti, kurai būtu jāseko pēc izlikšanas. Šo kāršu jaukšanu atkārto vēl 3 reizes! (kopā 4 reizes)

5. Apgriez kalpus un skaties, kuram no iedomātajiem draugiem šī informācija atbilst! Šeit svarīgi ievērot ar kuru kārti beidzas kombinācija!

Atbildes:

sešinieks – šķiršanās;

septiņnieks – tikšanās;

astoņnieks – viltus;

deviņnieks – saruna;

desmitnieks – ceļš;

dāma(vai arī vīrieša gadījumā – kalps) – ir cita/cits;

kungs – greizsirdība;

dūzis – mīl/ simpatizē

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru