Zīlēšanas noslēpumi. Uzzini, kad maciņu gaida pieaugums!

Peļņas izzīlēšana ūdenī

Piepildi glāzi ar ūdeni un atstāj to uz palodzes. Pirms gulēt iešanas atstāj atvērtu vēdlodziņu vai pavērtu logu. Ja no rīta ūdenī ieraudzīsi sīku kukainīti vai lapiņu, drīzumā tev uzsmaidīs finansiāla veiksme. Ja ūdenī nekas nav iekritis, tuvākajā laikā lielus naudas guvumus negaidi.

Zīlēšana ar maciņu

Ieliec maciņā vairākas atšķirīgu nominālu banknotes. Aizver acis un sajauc tās kā kāršu kavu. Aiztaisi maciņu un aptuveni minūti turi to plaukstās, bet pēc tam uz labu laimi izvelc vienu no banknotēm. Jo lielāku banknoti esi izvilkusi, jo lielāki ienākumi tevi gaida. Vienīgi atceries – izvelkot pašu mazāko banknoti, iespējami arī zaudējumi.

Zīlēšana parāda atgūšanai

Ja tev ir suns, vari pastiept tam kauliņu. Ja suns paņems kauliņu, nepieskaroties tavai rokai, parāds drīz vien tiks atdots. Ja sajutīsi suņa zobu pieskārienu, vari no naudas atvadīties.

nauda_rituals

Zīlēšana ar rīsiem

Paņem nelielu trauku, piepildi trīs ceturtdaļas tā tilpuma ar ūdeni un ieber nedaudz rīsu. Labi samaisi, bet pēc tam pusminūti pagaidi. Ja virspusē uzpeldēs daži rīsa graudiņi, tevi gaida pozitīvas pārmaiņas finanšu jomā. Ja uzpeldējis tikai viens graudiņš, notiks tas, par ko ilgi esi sapņojusi. Iespējams, tas būs kārotais darba piedāvājums. Ja neuzpeld neviens rīsa graudiņš, pagaidām uz pārmaiņām nav ko cerēt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru