Zinātniski pierādīts: Lūk, ko par tevi vēsta iecienītākie apavi

 

Nesen Kanzasas Universitātē veiktie pētījumi pierādījuši, ka apavi 90% gadījumu atklāj cilvēka personiskās iezīmes. Tas nozīmē, ka tavi iemīļotākie apavi par tevi pastāsta krietni vairāk nekā iedomājies.

Omrī Gilats kopā ar psihologu komandu palūdza 63 studentiem analizēt 208 attēlus, kuros redzami dažādiem cilvēkiem piederoši apavi. Brīvprātīgajiem nācās minēt kurpju īpašnieka vecumu, dzimumu, sociālo statusu un pat personīgās iezīmes.

Rezultāti bija tik iespaidīgi, ka tajos jādalās.

 

Sporta apavi

Tu esi emocionāli stabils, tu teju nekad nekļūsti trauksmains. Tu esi reālistisks, praktisks un iejūtīgs.

Kedas

Tu esi jauks cilvēks, lai gan dažkārt esi pārlieku lepns un piesardzīgs. Tu atspoguļo sevi kā “mūžīgo pusaudzi”, kuram ir kā vājības, tā arī stiprās puses.

Modīgi apavi

Tev patīk iegādāties lietas un tu to vari atļauties. Tu esi patīkams un kaislīgs cilvēks, lai arī šķiet, ka esi visnotaļ konservatīvs.

Ikdienišķi apavi

Tev ir gluži vienalga, ko domā citi. Tu brīvi paud savas idejas, lai gan attiecībās tev bieži rodas problēmas.

Lauku apavi

Tu esi agresīvs un atturīgs, tu turi citus aizdomās, tajā pašā laikā tu esi inteliģents un saprātīgs.

Glamūrīgi apavi

Tu esi runātīgs, bet piesardzīgs. Tev patīk glamūrīgas lietas un tevi piesaista sīkumi.

Uzkrītoši apavi

Ja tev ir “kliedzoši” jeb uzkrītoši apavi, tas nozīmē, ka tev patīk pievērst sev apkārtējo uzmanību. Tu nekad nepaliec nepamanīts un tas tev padodas dabiski.

Augstpapēžu apavi

Tu esi pašpārliecināts cilvēks, kuram patīk pievērst uzmanību. Dažkārt tu esi visnotaļ kaprīzs. Ja plāno ko darīt, tad vienmēr izdari to pēc sava prāta.

Platformas apavi

Tu esi sociāli aktīva personība. Sociālie portāli ir tavi labākie draugi, tu vienmēr esi atrodams darbojoties populārākajās sociālajās vietnēs.

Ērti apavi

Ja izvēlies šāda veida apavus, tu cieni komfortu, tas nozīmē, ka esi jauks un mierīgs cilvēks, kurš bez pārspīlēšanas spēj paust savas domas.

Dizainera apavi

Ja tev patīk apavi, kuri nebūt nav ērti, tad tu esi noslēgts cilvēks, kuram patīk labi izskatīties un tu cieni dažādību.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru