Zoda forma un tavs raksturs: Ko zoda forma atklāj par tevi?

a

APAĻŠ ZODS

Cilvēki ar apaļu zodu ir dāsni un uz ģimeni orientēti. Viņi strādā smagi, spēlē pamatīgi un mīli patiesi, bez robežām. Tomēr, tajā pašā laikā, šie cilvēki var būt spītīgi. Kopumā – ļoti patīkamas personas.

75

KVADRĀTA FORMAS ZODS

Pārliecināti par savu viedokli. Ja kaut ko nolēmuši, pastāv par to lai vai kas. Nemīl būt pakļauti, strādāt citu cilvēku pakļāvībā. Individuālisti. Ambiciozi. Viņi ir tieši, saka, ko domā, dara, kas nepieciešams. Praktiski un enerģiski.

b

V-VEIDA ZODS

Karstasinīgi, strauji, ietiepīgi, bet arī mīloši, ekstraverti, jutīgi un atvērti visam jaunajam: tādi ir cilvēki ar V-veida zodu. Šie cilvēki prot sasniegt to, ko vēlas, turklāt jau agrā jaunībā. Tomēr, pretstatā jaunības veiksmei, vecumdienas šiem cilvēkiem mēdz būt sarežģītākas.

c

DUBULTZODS

Vairums cilvēku teiktu, ka viņi ir nelaimīgi sava dubultzoda dēļ. Bet, patiesībā, tas norāda uz veiksmīgu personu. Cilvēki ar šādu zodu ir mīloši, jauki, dāsni un arī potenciāli līderi. Šie cilvēki piedzīvo laimīgas vecumdienas un reti kad naudas grūtības.

75 (1)

W-VEIDA ZODS

Emocionāli un emocijām bagāti cilvēki. Nav svarīgi, cik grūta būtu dzīve, viņi vienmēr patur prātu atvērtu iespējām un visam pozitīvajam. Strādā smagi, lai sasniegtu savu mērķi. Viņi ir pievilcīgi un saglabā jauneklīgumu arī vecumdienās.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru