Zodiaka zīmes, kuras piedod, bet nekad neaizmirst

VĒZIS

Vēzis ir mīlestības pilns, tieši tādēļ šajā zīmē dzimušajām sievietēm ir viegli piedot citiem cilvēkiem.Viņa nemīl pārmērības, bet labi zina, kad par konkrētām lietām noteikti jārunā un, kad no nopietnām sarunām jāizvairās.

Noteikti jāpiemetina, ka Vēzim dažkārt rodas šaubas un aizdomas par citiem cilvēkiem.

Pat tad, ja jūs abi vienojaties piedot un aizmirst, Vēža zīmē dzimusī sieviete labu laiku sēdēs kā uz adatām, līdz pārliecināsies, ka patiesi var tev atkal uzticēties.

Lai arī tā nešķiet nozīmīga problēma, laiku pa laikam tās dēļ var tikt atgādināti pagātnes pāridarījumi vai netaisnības.

VĒRSIS

Vērsis ir viena no stūrgalvīgākajām zodiaka zīmēm, kādas redzētas, tas nozīmē, ka viņa stūrgalvība spēlēs nozīmīgu lomu tajā, kā Vērsis tiek galā ar savām emocijām.

Protams, sieviete-Vērsis vēlas piedot cilvēkiem, kurus viņa mīl, tomēr tas nebūt nenozīmē, ka tu vari darīt viņai pāri un palikt par to nesodīts.

Jā, piedošana no Vērša zīmē dzimušās sievietes puses vienmēr ir patiesa, tomēr, ja nevēlēsies veltīt laiku, lai ar viņu parunātu par to, kādēļ viņa apvainojusies, šī sieviete turpinās domāt par notikušo, līdz tas atkal sāks viņu tracināt.

Viņa ir cilvēks, kurš bez problēmām spēj atgādināt par pirms gada notikušu strīdu un vel joprojām just par to aizkaitinājumu.

Lasi arī: 3 zodiaka zīmes, kuras nekad nepiedod krāpšanu attiecībās

SKORPIONS

Skorpiona zīmē dzimušajai sievietei netaisnības vai pāridarījuma piedošana sagādā nopietnas grūtības, tomēr arī tad, kad esi saņēmis no viņas piedošanu, tev vajadzētu vēl ilgi un dikti uzmanīties.

Ja viņa piedod, tad uzticas tev, noteikti ņem vērā, ka Skorpionam piedot nav viegli. Atzīšanās, ka viņa tev uzticas, atklāj viņas ievainojamību.

Viena lieta, ko šīs sievietes gan nespēj ciest ir negodīgums. Ja viņa ir gatava tev piedot, bet uzzina, ka esi viņai melojis, sieviete-Skorpions nekad to neizmetīs no prāta.

Lasi arī: 3 zodiaka zīmju sievietes, kuras nekad nespertu sānsoļus

ŪDENSVĪRS

Sievietei-Ūdensvīram patīk būt tam cilvēkam, kurš viegli piedod un aizmirst, tomēr ņemot vērā, to, cik daudz viņa visu pārdomā un pārcilā savā prātā, šī sieviete bieži maina viedokli attiecībā uz to, kā vajadzēja rīkoties kādā konkrētā situācijā.

Nav jau tā, ka viņa tev nepiedod pāridarījumu, bet viņu teju vai traku padara tas, ka viņa šajā jautājuma varēja būt atklātāka pret tevi, pavēstot par savām patiesajām jūtām.

Ja sieviete-Ūdensvīrs atsakās aizmirst strīdu vai sarunu, tad viņa šādi rīkojas tādēļ, lai atcerētos, kā tu pret viņu izturējies un kā viņa tobrīd jutās.

Viņa ir cilvēks, kurš apsolās nekad nepieļaut vienu un to pašu kļūdu divas reizes pēc kārtas, tieši tādēļ viņai ir ļoti svarīgi visu līdz galam atrisināt jau pirmajā reizē.

Avots: yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru