Zodiaka zīmju bīstamības skala – cik ļoti no tevis būtu jāuzmanās?

Noskaidro, kuras zodiaka zīmes ir pašas bīstamākās, bet no kurām baidīties nevajadzētu it nemaz!

Katrs lielākā vai mazākā mērā ir bīstams, nepieciešami tikai attiecīgie apstākļi, un jūs redzēsiet tādu cilvēku, kādu vēl nekad neesat redzējuši.

Šajā rakstā uzzināsiet, kuras zodiaka zīmes ir pašas bīstamākās, bet no kurām jēga mukt ir tikai ļoti retos gadījumos.

Zodiaka zīmes sakārtotas pa vietām!

12. vietā – VĒZIS

Vēzis idejas līmenī ir gatavs izdarīt daudz ko sliktu, bet, kad runa ir par šo lietu patieso darīšanu, tad parasti viņš nedara neko to tā, ko gribētu.

11. vietā – SVARI

Kaut arī viņš harmonisku attiecību mīlošs cilvēks, kurš izvairās no konfliktiem, Svaru zvaigznājā dzimis cilvēks ilgi necietīs, ka kāds viņam dara pāri, un ātri vien aizstāvēs savu viedokli.

Lasi arī: Nežēlīgāko zodiaka zīmju skala – kurā vietā ierindojies tu?

10. vietā – ZIVIS

Viņš savu neganto pusi nemēdz izrādīt uz āru, tomēr ir retas situācijas, kad viņš tomēr spēj palikt agresīvs un visiem ierādīt savu vietu.

9. vietā – MEŽĀZIS

Viņam nav pamata jums ieriebt tad, kad jūs viņam izdarāt kaut ko sliktu, BET kad kaut pirksts tie pielikt pie kāda no viņa mīļajiem – sargieties!

8. vietā – ŪDENSVĪRS

Nemēģiniet viņu ierobežot, jo vēlāk to nāksies ļoti nožēlot! Izjūtot ierobežotību, viņš var rīkoties pretēji jūsu vēlmēm, nodarot jums pāri.

7. vietā – JAUNAVA

Šī zodiaka zīme zina, ko grib, turklāt vel labāk zina, kā tikt pie kārotā. Un sev par labu ir gatavs cīnīties ar zobiem un nagiem.

6. vietā – STRĒLNIEKS

Draudīgs un sevi mīlošs mednieks, kurš nedod otru iespēju tiem, kas ir kļūdījušies. Viņš atcerēsies katru jūsu kļūdu, pāridarījumu un aizvainojošo vārdu, un to spēs pieminēt katrā strīdā.

5. vietā – DVĪŅI

Viņš ir bīstams savas mainīgās un noslēpumainās dabas dēļ. Nekad nevar saprast, kāds būs viņa nākamais solis.

4.  vietā – VĒRSIS

Ja Vērsi sanikno vai padara greizsirdīgu, tad ikvienam, kas atrodas viņa ceļā, vajadzētu pamatīgi piesargāties, jo viņš ik uz soļa atstās tik vien kā iznīcību.

Lasi ari: Kuras zodiaka zīmes tiek ienīstas, bet kuras – visu mīlētas?

3. vietā – AUNS

Auna riskantā uzvedība ir viena no viņa bīstamākajām rakstura iezīmēm. Viņš rīkojas pirms domā un reti kad apsver to, kā viņa darbības ietekmēs citus cilvēkus.

2.  vietā – LAUVA

Kad tiek iedragāts Lauvas ego, viņš izliks savu niknumu, kā vien spēs, tāpēc ar viņu sarunas vajag vadīt mierīgi, un strīdos labāk neiesaistīties.

1. vietā – SKORPIONS

Ir acīmredzams, ka Skorpiona bīstamākā rakstura iezīme ir viņa dusmas. Ja kāds viņu nodod vai sāpina, Skorpions šim cilvēkam liks to rūgti nožēlot.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru