Zvaigznes saka, ka neesam saderīgi – ko tālāk?!

conflict-couple

Mēs visi esam dzirdējuši teicienu “sader kā cimds ar roku”, apzīmējot saderīgu pāri, tomēr dažas astroloģiskās saderības var būt ne tik lieliskas. Ko darīt šādā gadījumā?!

Protams, ka tāda informācija var mūs ietekmēt, bet tai noteikti nevajadzētu pievērst pārāk lielu uzmanību, uztverot to kā tādu mazu “pasaules galu”. Ir jāsaprot, ka tas liecina tikai par to, ka varbūt Jums būs vairāk jāpiestrādā pie attiecībām, vairāk tās jāizkopj, taču pa lielam jau tas ir jādara pilnīgi visiem. Arī tiem, kuriem zvaigznes paredz vislabāko saderību, ar to vien nepietiks, jo attiecības ir darbs, reizēm diezgan smags.

Piemēram, Svari un Vēzis ir bēdīgi slaveni savas nesaderības dēļ, Svari vēlas daudzveidību, bet Vēzis stabilitāti. Skorpionu pāri attiecībās viens otru izaicina, jo abi ir kaislīgi cilvēki, kuri vai nu mīl viens otru, vai ir apsēsti ar otra iznīcināšanu. Ko gan darīt gadījumā, ja saproti, ka mīli otru cilvēku, bet jūs vienkārši nesaderat kopā?

Pārbaudi saderību

Centies pārlieku par to nedomāt. Tev nebūtu jājūtas apdraudētai un jādomā par potenciālajām problēmām. Ja apzinies, ka nākotnē varētu draudēt nesaderības problēmas, Tu tās vari laikus atrisināt. Konflikta grafiki var atspoguļot nesaderības zonas. Piemēram, ja viens ir antisociāls, bet otrs sociāls un iznesīgs, pāris var atrisināt šo problēmu pārrunu ceļā nonākot pie kompromisiem – šī iemaņa jāiemācās katram, kurš vēlas ilgstošas attiecības.

Izpēti, kas nogāja greizi tavās iepriekšējās attiecībās

Ja domāsi, ka attiecības ir apdraudētas, tās tādas kļūs. Tu apzināti sāksi meklēt problēmas pat tur, kur to nav. Tas var likt mīļotajam cilvēkam aizsvilties gadījumos, kad viņš rīkotos mierīgi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru